Bir hafta önce MSI RX 460 aldım ama League Of Legends'ta 1920x1080 düşük - yüksek ayarlarda 120 FPS, savaşın olduğu alanlarda veya herhangi bir yerde FPS düşüşü yaşıyorum.
MSI Afterburner ile değerleri bir kontrol et. Eğer bir sorun gözükmüyorsa yapacak pek bir şey yoktur. Bende RX 460 kullanıyorum ve kart giriş seviyesi olduğu için çokta bir şey beklememek lazım.
MSI Afterburner ile değerleri bir kontrol et. Eğer bir sorun gözükmüyorsa yapacak pek bir şey yoktur. Bende RX 460 kullanıyorum ve kart giriş seviyesi olduğu için çokta bir şey beklememek lazım.
League Of Legends'ta ki değerler normal geldi bana. PUBG'de ki değerlerde normal ama ani FPS düşüşü oluyor galiba. 3. fotoğraftaki 32 FPS pek normal gelmedi. Onun sebebi de "Bence" anlık olarak işlemci darboğazı olabilir diye düşünüyorum. Tavsiyem FULL HD'de test etmeniz. Yani aslında özetleyecek olursam "Bence" sorun yok. Bak mesela bende RX 460'ı G4560 ile kullanıyorum ve FULL HD'de genelde 40-60 FPS civarı oynuyorum PUBG'yi. Ki sistemim DDR4 ve 2133 MHZ RAM olmasına rağmen. Sen bir PUBG'yi FULL HD'de test et en düşük ayarlarda, bak bakalım aşağıdaki gibi FPS alıyor musun? Eğer aşağı yukarı aynı FPS'leri alıyorsan sorun yok demektir. Ekran kartının performansı bu kadar.
Sorun çözüldü;
Sorunun kaynağı Windows 7'den Windows 10'a geçerken DLL hatalarını yanlış veya hatalı kurdum emin değilim, temiz bir Windows 10 kurulumundan sonra FPS düşüşü, kaybı yaşamadım.