RX 460 Düşük Performans Sorunu

Omer G.

Kilopat
Daha fazla  
Öncelikler merhabalar, benim GPU ile bir problemim var ve tam performans alamıyorum. Örneğin RX460'ın piyasaya sürülürken kullanılan ''CS:GO 90+FPS'' gibi bir iddiası vardı ki 90 FPS bile alamıyor, aksine donma, kasma ve ani FPS düşüşü yaşıyorum. Bu konu hakkında ürünü aldığım şirkete (Vatan Bilgisayar) 2 kez gittim 1 ay kadar bekledikten sonra bana bir kağıt vererek kısaca sorun olmadığını belirttiler. R6, War Thunder ve Far Cry 3'te bile bahsettiğim sorunlar mevcut ve sürücülerim güncel. Ben bugün çeşitli programlarla FPS düşüklüklerini kaydedip gerekli bilgileri vermeyi düşünüyorum. Ayrıca sizlerin önerisini de almak istiyorum. 1 yıldır canımı sıkan bir durum ve işin kötü tarafı harçlıklarımdan biriktirip almam ve yardım, önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Donma ve takılmalar en iyi ekran kartlarında da olur. Bu anakartınızın ethernet yongası ve internet hızınız ile alakalı olabilir,BF1'de de bu tarz takılmalar olabiliyor. Hangi ayarlarda hangi çözünürlükte 90 FPS ve üstü performans almak istiyorsunuz?

Tüm sisteminizi, oyunuları hangi ayar ve çözünürlükte oynadığınızı belirtin. Ayrıca bu oyunların oyun içi sistem kullanım değerlerini Afterburner ile paylaşın. Duruma bir bakalım.
Geç döndüğüm için üzgünüm, cevabınız için teşekkür ederim ve eğer bakabilirseniz birazdan sonuçları paylaşacağım, teşekkür ederim
Biliyorum geç oldu ama umarım ilgilenirsiniz, özellikler; yüksek grafik ayarlarında 1400x900 çözünürlüğünde.Sanırım video yükleyemiyoruz açıklamadan video bağlantısı var
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
teşekkür ederim.
Üstte gözükmeyen kısım GPU kullanımıdır,yukarıda yazım hatası yaptığım için özür dilerim.

Son düzenleme:
Daha önce böyle bir sorun karşılaşmadım bana kalırsa sadece uyarman yeterliydi,neyse ve sistemim detaylı olarak;
AMD ATHLON X4 860K
ASUS A68HM-K
4 G GSKILL RAM
Xıgmatek X-Calıbre 400w PSU
Windows 10 PRO
WD Blue Caviar 1TB HDD
Ayrıca videoda görüldüğü gibi
GPU kullanımı birden %0 kadar düşüyor ilginç bir şekilde.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…