Soldaki DP girişinden Hocam.Eki Görüntüle 1568499
Ortakdaki HDMI ise diğer iki giriş nedir? Hangisinden 75Hz, yırtılma olmadan, daha net ve iyi görüntü alırım? Ekran kartı modelim Sapphire RX 460.
Soldaki Display Port, Sağdaki DVI-D.Eki Görüntüle 1568499
Ortakdaki HDMI ise diğer iki giriş nedir? Hangisinden 75Hz, yırtılma olmadan, daha net ve iyi görüntü alırım? Ekran kartı modelim Sapphire RX 460.
Sağdaki de VGA girişidir. Bu eski monitörler içindir, soldaki display port'tur 120hz ve yukarısı için bu kabloyu kullanırsınızSoldaki DP girişinden Hocam.
Soldaki DP girişinden Hocam.
Soldaki Display Port, Sağdaki DVI-D.
Displayport ve tamamı gözükmese de DVI çıkışı. Displayport ya da HDMI'a bağlayın elinizdeki kabloya göre. Tercihen Displayport.
Maalesef yok.MSI PRO MP242'de dipslay port var mı? Monitöre bağlı kablolar çok kısa monitör dönmüyor, bakamıyorum.
Monitör üzerinde maalesef DP portu yok lakin Hdmi ile 75hz alabilirsiniz.MSI PRO MP242'de dipslay port var mı? Monitöre bağlı kablolar çok kısa monitör dönmüyor, bakamıyorum.
MSI Pro MP242'de dipslay port var mı? Monitöre bağlı kablolar çok kısa monitör dönmüyor, bakamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.