RX 460 ekranda yeşil karelenmeler

GÖKÇEN41

Zeptopat
Daha fazla  
RAM
2+2 (4gb) 1333mhz DDR3
SSD veya HDD modeli
1TB Seagate Barracuda 7200rpm HDD
Ekran kartı
RX 460 oem
Anakart
G41
İşlemci
q9400
Tarayıcıda bir şey izlerken sağ ve sol üstte ara ara yeşil karelenmeler çıkıyor fareyi götürünce kayboluyor. Windows 10 kullanırken böyle bir sorun yoktu, Windows 8.1'e geçtim, bu can sıkıcı sorunu yaşamaya başladım. Sürücü kaynaklı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden sistemi 2 kez silip en baştan yükledim ama fayda etmedi. Yardımcı olursanız sevinirim.

Sorun görüntüde gözüktüğü gibi. Karelenmeler hep aynı şekilde olmuyor. Fareyi üzerine götürünce kayboluyor. Çok can sıkıcı bir durum.

AMD'nin 8.1 sürücüleri berbat. Başka bir windows sürümüne geçmeni tavsiye ederim. Tabii ki donanımsal bir sorunun yoksa.

AMD'nin 8.1 sürücüleri berbat. Başka bir windows sürümüne geçmeni tavsiye ederim. Tabii ki donanımsal bir sorunun yoksa.

Donanım kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü amd sürücüsünü yüklemeden windows temel görüntü sürücüsünde böyle bir sorun olmuyor. Windows 8.1 bu sistemle baya düzgün çalıştı ama bu can sıkıcı sorunu çözemezsem en son ihtimal dediğiniz gibi başka bir windows sürümüne geçeceğim, geri dönüş için sağ olun. Amd'nin zaten en berbat olduğu kısım işin sürücü kısmı. Nvidia ile yarışan özellikleri çok güzel fiyat / performans oranıyla sunuyor olsa da, bu özellikleri çalıştıracak yazılımı bir türlü düzgün yapamıyorlar.

VRAM sorunluysa sürücü kurunca böyle hatalar verebilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…