RX 460 fazla kullanılıyor

ArmanH8

Decapat
Katılım
19 Eylül 2020
Mesajlar
15
Video izlerken veya basit oyun oynarken ekran kartından ses geliyor ki fan sesidir. GPU RX 460, CPU Xeon W3520. Format attıktan sonra bu böyle oldu, formatı bilgisayarcı attı.
 
Genelde Driver Pack ve Driver Booster gibi programlarla sürücü yükledikleri için bu tür sorunlarla karşılaşmanız normal. Temiz kurulum yapıp sürücüleri parçaların üretici sitelerinden indirmelisiniz. Technopat Youtube kanalında bununla ilgili rehber videolar mevcut.
 
Hocam, bu rehberi izleyin. Temiz kurulum yapın. Ekran kartı sürücüsünü sitesinden indirip kurun.
 
Bilgisayarcı yüksek ihtimalle otomatik driver kuran programları kullandı. Bilgisayara kendiniz format atıp temiz kurulum yapın, zaten kolay. Sonra sürücüleri elle kurarsınız. Sorun çözülecektir.
Bir format videosu önerebilir misizniz format pek aram yok çünkü.
Önereceğiniz formattan sonra Windowsu tekrar yüklemem gerekecek mi çünkü bende yok ve herhangi bir basit video var mı?Ayrıca eklemek isterim format öncesi 500Gb civarı depolamam vardı şimdi ise yarıya düşmüş
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı