RX 460 görüntü vermiyor

HalilGirgin

Decapat
Daha fazla  
Dün yeni ekran kartı aldım bilgisayara taktim bilgisayar çalıştı ama monitör siyah ekranda kaldı. Monitorum VGA girişli eski ekran kartım Radeon 6350 HD'de VGA girişliydi ama şimdi aldığım OEM RX 460 ekran kartında VGA girişi yok bende dönüştürücü ile HDMI'a bağlıyorum. Neden görüntü gelmiyor ? Nasıl çözebilirim ?

Ekran Kartı: OEM RX 460
Anakart: Pegatron IPXSB-H61
İşlemci: Intel i3 2120 3.30 GHz (4 CPUs)

Son düzenleyen: Moderatör:
Dönüştürücünün aktif olması gerekiyor, ucuz bir dönüştürücü aldıysan düzgün çalışmayacaktır.

Dönüştürücüler bazen görüntü vermiyor aktif dönüştürücü özelliği olması lazım aynı ekran kartını bende kullanıyorum bu aktif dönüştürücü kabloyla bir sıkıntı yok.

Vatan bilgisayardan 1-2 yıl önce alınmış HDMI to VGA yı kullanıyorum ( Tam olarak model adını bilmiyorum ama bu olması lazım S-link SL-HVS20 HDMI to VGA+Audio +USB Power Çevirici - Vatan Bilgisayar )arkadaşımdan ödünç almıştım kendime dönüştürücü alana kadar kullanmak için ama görüntü gelmedi dediğiniz dönüştürücüyü alsam sorunum çözülür mü yani ona göre çünkü görüntü gelmezse ekran kartını n11 den iade edeceğim

Sorun anakartta da olabilir.O anakart baya problemli.Yeni nesil kartları görmediği oluyor.BIOS güncellemesi yapmanızı tavsiye ederim.Fakat bu anakartta bios güncellemesi de sıkıntılı.Bios çökebilir,anakart yanabilir.
Vatan bilgisayardan 1-2 yıl önce alınmış HDMI to VGA yı kullanıyorum ( Tam olarak model adını bilmiyorum ama bu olması lazım S-link SL-HVS20 HDMI to VGA+Audio +USB Power Çevirici - Vatan Bilgisayar )arkadaşımdan ödünç almıştım kendime dönüştürücü alana kadar kullanmak için ama görüntü gelmedi dediğiniz dönüştürücüyü alsam sorunum çözülür mü yani ona göre çünkü görüntü gelmezse ekran kartını n11 den iade edeceğim
Dönüştürücüyü değiştirdikten sonra sonucu söylerseniz güzel olur

Ekran kartını takıp pc çalıştırınca ekran kartının fanı dönüyor görüntü gelmiyor dönüştürücü alacağım hafta içi inşallah sıkıntı ondadır hiç anakartla uğraşmam

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı