RX 460 görüntü vermiyor

RX 460 garip bir kart. Başka bir konuda daha görmüştüm görüntü vermediğini. Oraya da yazmıştım çünkü aynısı bende de oldu. DVI-VGA dönüştürücü ile kullanmaya çalıştım olmadı gittim dönüştürücüyü bile değiştirdim yine olmadı. Kartı iade etmek zorunda kaldım.

RX 460 garip bir kart. Başka bir konuda daha görmüştüm görüntü vermediğini. Oraya da yazmıştım çünkü aynısı bende de oldu. DVI-VGA dönüştürücü ile kullanmaya çalıştım olmadı gittim dönüştürücüyü bile değiştirdim yine olmadı. Kartı iade etmek zorunda kaldım.
Yeni ekran kartlarında DVİ portu çalışmıyor dönüştürücülerde bazen sıkıntı çıkarıyormuş driver yüklemeden görüntü vermiyormuş dahili ekran kartı olanlar için sürücü yükleyip öyle bağlanması öneriliyor zaten bende RX 460 kullanıyorum OEM olanı ve 10 senelik bi VGA monitörde ve bu kablo aktif olarak vgayı hdmı dönüştürüyor kurulum gerektirmiyor yorumları okuyarak aldım dönüştürücü değil bi ucunu monitöre bi ucunu ekran kartına bağlıyorum iş bitiyor VGA monitörde alıpta görüntü alamayan yok bende aldım zaten memnunum görüntü kaliteside gayet iyi.

Çözümü HDMİ veya DP monitör almak herhalde.

Attığınız Linklerdekine baktım sorun çözülürse sıkıntı yok.65 TL liği alırım en iyisi o gibi görünüyor.Monitorum eski 8-9 yıllık vardır VGA girişi var sadece.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı