bir bilgisayarciya gidip test ettittirdinmi yoksa sadece evdemi denedin arkadaşın falan varsa onlarda da denet bi bende başta görüntü almiyordum dün bilgisayarciya gittim çalışıyordu ekran kartı bi denemende yarar var bence son olarak ben bunu almayı düşünüyorum Captcha Verification
bundan arkadaşım aldı görüntü geldi şuan bu çevirici ile kullanabiliyor
Başka bir sistemde deneyip görüntü alabildin mi alabildiyaen PSU en az 450 watt istiyor oda yetersiz kalmış olabilir yada anakartın desteklemiyordur en kötü.
Başka bir sistemde deneyip görüntü alabildin mi alabildiyaen PSU en az 450 watt istiyor oda yetersiz kalmış olabilir yada anakartın desteklemiyordur en kötü.
Yok görüntü alırsın ekran kartı yüke bindiğinde en yüksek TDP değerine gelir yoksa 300 350 wattla bile çalıştırırsın ama ekran kartına yük bindirdikçe watt değeri arttığından yetersiz geldiği anta sistem otomatik kapatır kendini. Yani oyuna girdiğinde sıkıntı yaşaman muhtemel.
Sıkıntı yüksek ihtimalle anakartında çünkü arkadaşımında eski biligsayarında da pegatron anakart vardı gt 1030 çalıştırmıyordu. Pegatron markası zaten çöp kullanmayın