RX 460 için 300W PSU yeterli mi?

Voolkan

Hectopat
Daha fazla  
Q9400 var ve OEM RX 460 aldım. Darboğaz yapar mı ve güç kaynağı 300 Watt, çalışır mı?
DVD okuyucu, öndeki USB girişleri ve kasa içi işlemci fanı dışında olan fani iptal etsem ekran kartı çalışır mı? İnternetten hesaplama sitelerinden bir bakıyım dedim önerilen 300 Watt çıktı, sizce ne olur?

Son düzenleyen: Moderatör:
işlemci zamanın en güzel işlemcilerinden ekran kartını besler bence ramla desteklersin . 300W az ama tüm sistem yüklendiğinde zorlanır sistemin rahat çalışması açısından 400W min almalısın ekran kartı düşük güç tüketimine sahip oyun hariç 40-50 w arası çeker oyunda max 75W görür

işlemci zamanın en güzel işlemcilerinden ekran kartını besler bence ramla desteklersin . 300W az ama tüm sistem yüklendiğinde zorlanır sistemin rahat çalışması açısından 400W min almalısın ekran kartı düşük güç tüketimine sahip oyun hariç 40-50 w arası çeker oyunda max 75W görür
Önerebileceğiniz psu varmı biraz bakımda pek anlamadım ana kart uyumu falan varmış anakartım foxconn g41mxe bide benim ramim 4+2 yani 6gb fakat anakart 4 okuyor ikisini.Tek tek deniyorum 4gb tı 2 olarak okuyor bios dan baktım ordada 2 GB gözüküyor bios güncellemeside yapıldı herşeyi denedim ama olmadı bi bilgin varsa bunun hakkında beni bilgilendirirseniz güzel olur teşekkürler

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı