RX 460 için İşlemci Önerisi

Anlck

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO Low ayarlarda oynuyorum Rainbow Six Siege'i Medium ayarlarda. Ekran kartım RX 460 CS'de 100 üstü R6'de 70 üstü civarı filan FPS alsam yeterli olur. RX 460 için hangi işlemci önerirsiniz?
Aklımda olanlar:
Intel Pentium Gold G5400
Intel Pentium G4560
Sisteme yükseltme yapmayacağım. Alacağım anakart da MSI H310M PRO-VD PLUS

NOT: Ryzen 3 2200G+MSI A320M PRO VH almayı düşünüyordum ama ekrana görüntü gelmesi için BIOS update şartmış bu yüzden vazgeçtim BIOS update yapıcak durumum yok.
NOT2: Lütfen sadece oy kullanmayın yorum da yapın ve başka işlemciler de önerebilirsiniz 730TL'yi aşmayan.

Hocam yanlış bilmiyorsam H310 anakart G4560 desteklemiyor.
Eger isterseniz elimde temiz kullanilmış i3 7100 islemci de var. 550 TL den satıyorum.

O anakarta G4560 takamayacağın için G5400'ü seçtim. Onun dışında bütçe sıkıntısı varsa ikinci el H110 serisi bir anakart ile ikinci el G4560'ı uygun fiyata bulabilirsin. Eğer ikinci el düşünmüyorum dersen G5400 almak daha mantıklı.

Bence Xeon işlemcilere bir göz at.

Son düzenleyen: Moderatör:
Xeon 3440 veya 3470 tavsiye ederim overclock yaparak 3.8 ghz seviyelerine ulaşabilirsin ekran kartınla bu iki işlemciden biri çok uyumlu olur. Fiyatları'da uygun.

Xeon 3440 veya 3470 tavsiye ederim overclock yaparak 3.8 ghz seviyelerine ulaşabilirsin ekran kartınla bu iki işlemciden biri çok uyumlu olur. Fiyatları'da uygun.
Bende de GTX 1050 Ti var. Xeon bir PC toplayıp link atar mısın?

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağın anakartta kullanabileceğin ve bütçene uyan en iyi i3 işlemci almanı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…