Ne kadar etkisi oluyor ?bendede aynı karttan var. 2gb asus marka ben power limit ve memory clock u fulluyorum core clock ellemiyorum.
Merhaba , ekran kartımın üstünde 6 pin giriş var bu mudur acaba ek güç kablosu ?Öncelikle kartınız güç bağlantısı gerektirmeyen bir model ise OC yaptığınızda ekranın siyahlaşması vs. gibi sorunlarla karşılaşırsınız. Eğer ekstra güç bağlantısı olan bir modelse de 70-80 Mhz Core Clock arttırıp, bellek frekansını olabildiğince yükselterek performans artışı yaşayabilirsiniz. Ancak bu artış sizi 50 FPS'den 52 FPS'ye çıkaracaktır. Ciddi bir şey beklemeyin.
Evet ekte göründüğü gibi giriş var ve hep takılı fakat birkaç sorun almaya başladım.Mesela ekran kartı sürücüsü bağlantıyı kesti ve bu durumdan kurtuldu gibi sorunlar , O.C ayarlarını geri çekmeme rağmen hala sorun devam ediyor.Yardımcı olabilecek misiniz ?Evet 6 pinlik güç girişinden bahsediyorum. RX 460 kartların çoğunluğu gücünü direkt olarak anakart üzerinden alır. Ancak dediğim gibi GPU'da OC yapmak pek performans kazandırmıyor.
Malesef denedim.Olmuyor çıldıracağım.Sistemi yeniden başlatmanız dahi yeterli olacaktır. GPU OC'leri yazılım bazlıdır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.