RX 460 İçin PSU Önerisi

Peki ben o zaman oyun oyun oynayayım mı? GT 420 50W TDP değerinde RX 460 75W TDP değerinde. 230W PSU ile R7 260X kullanmanız çok şaşırtıcı 115W TDP değerine sahip. Benim beynim yandı.
Yüksek ayarda pub g açıp oynamadığın sürece anlamazsın 1 kaç saat test et pc çakılmazsa yeni PSU almana gerek yok.

PUBG değil ama GTA V oynayabilirim. "Çakılmazsa" derken neyi kastedtiniz.
Ekran kartını ve işlemciyi tamamen gücünü gösterebilen bir oyun olur Gta 5de olur yani kapanmazsa parçalarına zarar geleceğini sanmam daha önce bununla ilgili bir makale izledim sende göz atabilirsin.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

@Ulgoray cevap bekliyorum?
Teşekkür ederim yardımlarınız için
289W çıktı sanırım yeterli oluyor. "Always On" seçeneğini de aktif ettim.

@SpaceSoldier<3

Dediğim gibi olası bir görüntü gelmeme veya görüntü gelip bir süre sonra kapanma durumlarında, güç kaynağı yeterli gelmeme durumu olabilir. Bu durumda ortalama 400W bir güç kaynağı yeterli gelecektir. Fakat güç kaynağınız aşırı kalitesiz veya arızalı olmadığı sürece yanma, bozulma gibi durum olmayacaktır. Yani benim kullandığım 230W güç kaynağı en az 8-9 senelikti. Ona rağmen herhangi bir sorun yaşamadım.

Nagas marka ve bir bozulma. yanma vs. sorunu yaşatmadı. Umarım yaşatmaz para biriktirip kendisini emekliye ayıracağım ama ne zaman bilmiyorum. Cidden size çok teşekkür ederim.

Tekrardan merhaba, kartı aldım. Biraz underclock ve powerlimitini -11 yaptım. Maksimum 30W çektiğini gördüm. Ancak ben yine de PSU almaya çalışacağım. Sistemi ilk aldığımda 50W TPD değeri olan GT 420 takılıydı pek sorun olacağını düşünmüyorum. GTA 5 1080P grafik kalitesi high.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…