Cevap için teşekkürler fakat dar boğaz yapar mı cevabını alamadım. Yaparsa yüzde kaçlık bir dar boğaz FPS'yi etkileyecek kadar büyük bir dar boğaz yapar mı ?
İnternette baktım. Q9550 ile RX 460 ucu ucuna çalışıyor yani sorun yok. GTA V gibi oyunda %3-5 civarı olabilir onu da hissetmezsin. Anakartın darboğazı etkilediği pek yoktur.
Peki Watch Dogs 2 768p hangi ayarlarda oynarsam 30 FPS veya üstü alabilirim ? Bir de 768p olduğu için %100 dar boğaz olur mu ? Yoksa FPS dahada mı artar 1080p'ye göre ?
Yüzde kaçlık bir darboğaz olur merak ediyorum. Kart yakında elimde olacak bu darboğaz kaçınılmaz dediğiniz %50'lik mi yoksa küçük bir darboğaz mı? Bu arada hepinize teşekkürler cevaplarınız için.
Sizinkinden 1-2 tık yüksek olan bu işlemciyle denenmiş. Hatta işlemci OC yapılmış. Ama yine de sonuç bariz. Sizde tahnimce %25-30 civarı bir darboğaz olur.
Sizinkinden 1-2 tık yüksek olan bu işlemciyle denenmiş. Hatta işlemci OC yapılmış. Ama yine de sonuç bariz. Sizde tahnimce %25-30 civarı bir darboğaz olur.
Tamam çok teşekkürler. 768p high mi 1080p high mi daha yüksek FPS aldırır? Bu arada 30 FPS veya üstü oynuyabilirmiy im ? 768p oynuyabilirsem hangi ayarda?