RX 460 ile Q9550 darboğaz yapar mı?

Yavadamindibisin

Hectopat
Daha fazla  
Merhabalar, RX 460 4 GB'lik modeli ile Q9550 darboğaz yapar mı ? Anakartım G41M-P26 internetteki videolarda hiç darboğaz görmedim 768P çözünürlükte oynamayı düşünüyorum. Yaparsa ne kadarlık bir darboğaz yapar ? Benim işlemciye overclock yapılabilir mi ? Benim anakartımda voltaj ayarlama yokmuş sanırım, ben anlamıyorum overclock işinden. Şimdiden hepinize teşekkürler.
Merakımdan şunu sormak istiyorum: RX 460 4 GB versiyonu GTX kaç serisine denk geliyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
Cevap için teşekkürler fakat dar boğaz yapar mı cevabını alamadım. Yaparsa yüzde kaçlık bir dar boğaz FPS'yi etkileyecek kadar büyük bir dar boğaz yapar mı ?

Birde anakartla darboğazın alakası var mıdır ?

İnternette baktım. Q9550 ile RX 460 ucu ucuna çalışıyor yani sorun yok. GTA V gibi oyunda %3-5 civarı olabilir onu da hissetmezsin. Anakartın darboğazı etkilediği pek yoktur.

Peki Watch Dogs 2 768p hangi ayarlarda oynarsam 30 FPS veya üstü alabilirim ? Bir de 768p olduğu için %100 dar boğaz olur mu ? Yoksa FPS dahada mı artar 1080p'ye göre ?

720p'de oynarsan işlemciye binen yük artar. O çözünürlükte high ayarlarda 30 FPS falan alırsın.

Yüzde kaçlık bir darboğaz olur merak ediyorum. Kart yakında elimde olacak bu darboğaz kaçınılmaz dediğiniz %50'lik mi yoksa küçük bir darboğaz mı? Bu arada hepinize teşekkürler cevaplarınız için.

Sizinkinden 1-2 tık yüksek olan bu işlemciyle denenmiş. Hatta işlemci OC yapılmış. Ama yine de sonuç bariz. Sizde tahnimce %25-30 civarı bir darboğaz olur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Sizinkinden 1-2 tık yüksek olan bu işlemciyle denenmiş. Hatta işlemci OC yapılmış. Ama yine de sonuç bariz. Sizde tahnimce %25-30 civarı bir darboğaz olur.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Tamam çok teşekkürler. 768p high mi 1080p high mi daha yüksek FPS aldırır? Bu arada 30 FPS veya üstü oynuyabilirmiy im ? 768p oynuyabilirsem hangi ayarda?

Bu videodaki gibi performans verebilir mi?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı