RX 460 Marka ve Model Önerisi

Eğer konuya benim açımdan bakacak olursak; tek fanın çıkartacağı ses ile çift fanın çıkartacağı ses bir olmaz, ayrıca ısınma konusunda gözle görülür de fark olacaktır.

530tl bütçem var. Ancak korktuğum nokta kasama sığar mı, sığmaz mı?

Kasa modelim Frisby 6505bs Atx Kasa Siyah 350W bu. Ancak power'ı başka. Gerekirse yeni Power'da alırım zaten. Ama sanırım benimkide 350W.

Kasanızın boyutuna baktım 430 cm harddisk kısımları boş ise Asus RX460 sığar diye tahmin yürütüyorum, ancak MSI ve Sapphire tek fan modelleri kesinlikle sığar ancak PSU'nuzu kesinlikle değişmeli en az 400W'luk bir PSU tercih etmelisiniz. Frisby - Everest gibi markaların kasa içinde gelen PSU'ları vahim.

s
Söğlediğine bakılırsa RX 560 hiç sığmayacaktır. Harddisk kısımlarından alttaki boş. Ancak çift fanlı modelini alarak riske atamam. Ben en iyisi RX 460 tek fanlı modelini alıyım. Tekrar çok teşekkür ederim herkese. Ucuz güç kaynağıda bulursam tamamdır. Teşekkürler!

Kardeşim sana en iyi referans benim
Sapphire radeon rx 560 2gb i yeni aldım ve ortalama 15 saattir oyun oynuyorum yeni kapattım. Benim kasamda eski kasa. Lakin ekran kartı ile beraber 450 w corsair psu aldim 80+. Çünkü 450 alırsan daha sikintisiz kullanirsin. Su an gayet memnunum. Pes 2017 ets 2 bf1 crysis 3 u 1920.1080 de catir catir oynuyorum. Rx 500 serisi daha bir kac aylik. Kesinlikle düşünme bile baska kart

Teşekkürler. Peki hepinize soruyorum...
Sapphire RX560 PULSE GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Kasama sığdırmakta sorun yaşar mıyım? Ayrıca Power'ı 450Watt lık sipariş ettim. Yolda. Ancak bu kasama sığar mı? Sığmaz derseniz 460 alacağım. Teşekkürler.

Arkadaşlar destek olan ve bana cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. 450Watt power'ı yapmayı başardım. Ekran kartı olarak RX460 aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Herkese teşekkürler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…