RX 460 Marka ve Model Önerisi

RX 460-560 modelleri için tek fan rahatça yeterli gelir. Çift fana gerek yok. Ayrıca Sapphire günümüz şartları için Türkiye pazarında AMD kart tercihi esnasında ilk üçe yazılacak markalardan biridir benim gözümde. Kasanızın modeli nedir? Ayrıca RX 560-460 modelinden daha performanslı ve aynı fiyattalar.
Eğer konuya benim açımdan bakacak olursak; tek fanın çıkartacağı ses ile çift fanın çıkartacağı ses bir olmaz, ayrıca ısınma konusunda gözle görülür de fark olacaktır.

Ekran kartı olarak seni yarı yolda bırakmayacak güvenilir marka olarak ASUS RX460 2GB GDDR5 128Bit öneriyorum. Çift fan özelliğiyle dikkati üzerine çekiyor, ancak bütçem o kadar yok diyorsan MSI RX460 2G OC 2GB GDDR5 128Bit'de olabilir. Yerinde olsam 70 TL daha koyar Asus alırım.
530tl bütçem var. Ancak korktuğum nokta kasama sığar mı, sığmaz mı?

RX 460-560 modelleri için tek fan rahatça yeterli gelir. Çift fana gerek yok. Ayrıca Sapphire günümüz şartları için Türkiye pazarında AMD kart tercihi esnasında ilk üçe yazılacak markalardan biridir benim gözümde. Kasanızın modeli nedir? Ayrıca RX 560-460 modelinden daha performanslı ve aynı fiyattalar.
Kasa modelim Frisby 6505bs Atx Kasa Siyah 350W bu. Ancak power'ı başka. Gerekirse yeni Power'da alırım zaten. Ama sanırım benimkide 350W.

530tl bütçem var. Ancak korktuğum nokta kasama sığar mı, sığmaz mı?

Kasa modelim Frisby 6505bs Atx Kasa Siyah 350W bu. Ancak power'ı başka. Gerekirse yeni Power'da alırım zaten. Ama sanırım benimkide 350W.
Kasanızın boyutuna baktım 430 cm harddisk kısımları boş ise Asus RX460 sığar diye tahmin yürütüyorum, ancak MSI ve Sapphire tek fan modelleri kesinlikle sığar ancak PSU'nuzu kesinlikle değişmeli en az 400W'luk bir PSU tercih etmelisiniz. Frisby - Everest gibi markaların kasa içinde gelen PSU'ları vahim.

s
Kasanızın boyutuna baktım 430 cm harddisk kısımları boş ise Asus RX460 sığar diye tahmin yürütüyorum, ancak MSI ve Sapphire tek fan modelleri kesinlikle sığar ancak PSU'nuzu kesinlikle değişmeli en az 400W'luk bir PSU tercih etmelisiniz. Frisby - Everest gibi markaların kasa içinde gelen PSU'ları vahim.
Söğlediğine bakılırsa RX 560 hiç sığmayacaktır. Harddisk kısımlarından alttaki boş. Ancak çift fanlı modelini alarak riske atamam. Ben en iyisi RX 460 tek fanlı modelini alıyım. Tekrar çok teşekkür ederim herkese. Ucuz güç kaynağıda bulursam tamamdır. Teşekkürler!

Kardeşim sana en iyi referans benim :)
Sapphire radeon rx 560 2gb i yeni aldım ve ortalama 15 saattir oyun oynuyorum yeni kapattım. Benim kasamda eski kasa. Lakin ekran kartı ile beraber 450 w corsair psu aldim 80+. Çünkü 450 alırsan daha sikintisiz kullanirsin. Su an gayet memnunum. Pes 2017 ets 2 bf1 crysis 3 u 1920.1080 de catir catir oynuyorum. Rx 500 serisi daha bir kac aylik. Kesinlikle düşünme bile baska kart

Kardeşim sana en iyi referans benim :)
Sapphire radeon rx 560 2gb i yeni aldım ve ortalama 15 saattir oyun oynuyorum yeni kapattım. Benim kasamda eski kasa. Lakin ekran kartı ile beraber 450 w corsair psu aldim 80+. Çünkü 450 alırsan daha sikintisiz kullanirsin. Su an gayet memnunum. Pes 2017 ets 2 bf1 crysis 3 u 1920.1080 de catir catir oynuyorum. Rx 500 serisi daha bir kac aylik. Kesinlikle düşünme bile baska kart
Teşekkürler. Peki hepinize soruyorum...
Sapphire RX560 PULSE GDDR5 2GB 128Bit AMD Radeon DX12 Ekran Kartı
Kasama sığdırmakta sorun yaşar mıyım? Ayrıca Power'ı 450Watt lık sipariş ettim. Yolda. Ancak bu kasama sığar mı? Sığmaz derseniz 460 alacağım. Teşekkürler.

Arkadaşlar destek olan ve bana cevap yazan herkese teşekkür ediyorum. 450Watt power'ı yapmayı başardım. Ekran kartı olarak RX460 aldım ve sorunsuz kullanıyorum. Herkese teşekkürler!

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı