RX 460 OEM vs GTX 750 Tİ

Bütçe
700-800TL

Canny9

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar, 700 Tl ye OEM RX460 buldum fakat adam macun değiştim falan diyor yani içini açmış işlem görmüş olabilir. Bir de 800TL ye GTX 750 Tİ buldum güvenlik etiketi falan duruyor yani içi açılmamış. Sizce hangisini almalıyım? RX 460 OEM furmark testlerini attı fps max 30 min 27 sıcaklıkta 1 saatte max 85 dereceyi görmüş. Sizce hangisi daha mantıklı?

Arkadaşlar, 700 TL'ye OEM RX460 buldum fakat adam macun değiştim falan diyor yani içini açmış işlem görmüş olabilir. Bir de 800TL'ye GTX 750 Ti buldum güvenlik etiketi falan duruyor yani içi açılmamış. Sizce hangisini almalıyım? RX 460 OEM FurMark testlerini attı FPS Max 30min 27 sıcaklıkta 1 saatte Max 85 dereceyi görmüş. Sizce hangisi daha mantıklı?

GTX 750 Ti

Ya gerçekten sadece macun değişimi, fan bakımı vs. yapmışsa? Hemen aklınıza kötü şeyler getirmeyin. Test ederek almayacak mısın zaten?
test ederek anlayamam ki hocam. İnsanlar ısı tamiri yapıyorlar çakmakla vb. kart 2 3 hafta daha oynatıp daha sonra yine aynı arızayı yapıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı