kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Ocak 2022 #11 OEM olan 4 GB mı? Eğer ikisi de 2 GB ise ucuz olan alanı al geç. Kalan paranın üzerine koyup RAM alırsın tertemiz sistem olur. RX 460 güzel karttır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
OEM olan 4 GB mı? Eğer ikisi de 2 GB ise ucuz olan alanı al geç. Kalan paranın üzerine koyup RAM alırsın tertemiz sistem olur. RX 460 güzel karttır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
S sametkarataas Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 22 Ocak 2022 #12 kino dedi: OEM olan 4 GB mı? Eğer ikisi de 2 GB ise ucuz olan alanı al geç. Kalan paranın üzerine koyup RAM alırsın tertemiz sistem olur. RX 460 güzel karttır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... OEM olan 2 GB. Ama bazı oyunlarda 2 GB VRAM'in yetmeyeceği korkusu var. Ayrıca OEM normal RX460'dan daha fazla FPS veriyor diyorlar. DarKSaGaa dedi: RAM'ler Dual channel mi? Genişletmek için tıkla... 1 adet bu RAM'den kullanıyorum: (Yine özellikleri aynı olan daha ucuz bir RAM almayı düşünüyorum) Crucial BL8G30C15U4B Ballistix 8 GB DDR4 3000 MHz Ram Fiyatları ve Özellikleri Crucial BL8G30C15U4B Ballistix 8 GB DDR4 3000 MHz Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com kino dedi: OEM olan 4 GB mı? Eğer ikisi de 2 GB ise ucuz olan alanı al geç. Kalan paranın üzerine koyup RAM alırsın tertemiz sistem olur. RX 460 güzel karttır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de kendi sistemim ile attığınız videodaki FPS değerlerine yakın bir FPS mi alırım? Son düzenleme: 22 Ocak 2022
kino dedi: OEM olan 4 GB mı? Eğer ikisi de 2 GB ise ucuz olan alanı al geç. Kalan paranın üzerine koyup RAM alırsın tertemiz sistem olur. RX 460 güzel karttır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... OEM olan 2 GB. Ama bazı oyunlarda 2 GB VRAM'in yetmeyeceği korkusu var. Ayrıca OEM normal RX460'dan daha fazla FPS veriyor diyorlar. DarKSaGaa dedi: RAM'ler Dual channel mi? Genişletmek için tıkla... 1 adet bu RAM'den kullanıyorum: (Yine özellikleri aynı olan daha ucuz bir RAM almayı düşünüyorum) Crucial BL8G30C15U4B Ballistix 8 GB DDR4 3000 MHz Ram Fiyatları ve Özellikleri Crucial BL8G30C15U4B Ballistix 8 GB DDR4 3000 MHz Ram en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al. www.n11.com kino dedi: OEM olan 4 GB mı? Eğer ikisi de 2 GB ise ucuz olan alanı al geç. Kalan paranın üzerine koyup RAM alırsın tertemiz sistem olur. RX 460 güzel karttır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Bir de kendi sistemim ile attığınız videodaki FPS değerlerine yakın bir FPS mi alırım?
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 22 Ocak 2022 #13 sametkarataas dedi: Bir de kendi sistemim ile attığınız videodaki FPS değerlerine yakın bir FPS mi alırım? Genişletmek için tıkla... 2x8 GB RAM ile aynı performansı alırsın. Videodaki işlemci de, seninki de RX 460'ı tam kapasite besleyecek kadar güçlü.
sametkarataas dedi: Bir de kendi sistemim ile attığınız videodaki FPS değerlerine yakın bir FPS mi alırım? Genişletmek için tıkla... 2x8 GB RAM ile aynı performansı alırsın. Videodaki işlemci de, seninki de RX 460'ı tam kapasite besleyecek kadar güçlü.
S sametkarataas Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 22 Ocak 2022 #14 kino dedi: 2x8 GB RAM ile aynı performansı alırsın. Videodaki işlemci de, seninki de RX 460'ı tam kapasite besleyecek kadar güçlü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
kino dedi: 2x8 GB RAM ile aynı performansı alırsın. Videodaki işlemci de, seninki de RX 460'ı tam kapasite besleyecek kadar güçlü. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2022 #15 Ben olsam RX 460 alacağıma o bütçeyle işlemci anakartımı satıp. Güzel bir APU toplarım.
S sametkarataas Hectopat Katılım 18 Eylül 2020 Mesajlar 74 Çözümler 1 22 Ocak 2022 #16 DarKSaGaa dedi: Ben olsam RX 460 alacağıma o bütçeyle işlemci anakartımı satıp. Güzel bir APU toplarım. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartını yaza kadar kullanacağım. Yazın RX460ı satip güzel bir ekran kartı alacağım.APU ile uzun süre devam edilemez sanırım.
DarKSaGaa dedi: Ben olsam RX 460 alacağıma o bütçeyle işlemci anakartımı satıp. Güzel bir APU toplarım. Genişletmek için tıkla... Bu ekran kartını yaza kadar kullanacağım. Yazın RX460ı satip güzel bir ekran kartı alacağım.APU ile uzun süre devam edilemez sanırım.
Dört_Kol Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 1.294 Çözümler 5 Daha fazla Sistem Özellikleri MSI RTX 3060 Ventus 2X 12G OC - Lexar ARES 2x8GB 3600MHz DDR4 - MSI PRO H610ME - Intel Core i3 12100F - Dexim H238SG 180 Hz Fast IPS - Kingston NV2 1TB M2 SSD - Ajazz AJ159 Pro - E-Yooso Z87 - Rampage Mandly 7.1 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2022 #17 DarKSaGaa dedi: Ben olsam RX 460 alacağıma o bütçeyle işlemci anakartımı satıp. Güzel bir APU toplarım. Genişletmek için tıkla... RX 460 o kadar da kötü bir kart değil APU'dan daha iyi performans verir.
DarKSaGaa dedi: Ben olsam RX 460 alacağıma o bütçeyle işlemci anakartımı satıp. Güzel bir APU toplarım. Genişletmek için tıkla... RX 460 o kadar da kötü bir kart değil APU'dan daha iyi performans verir.
DarKSaGaa Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2016 Mesajlar 5.994 Makaleler 21 Çözümler 53 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 22 Ocak 2022 #18 APU ile RX460 arasında pek fark yok. R3 4350G - R5 3400G alınabilir bence.