Şimdi onu yaptım. Bir sorun bulunamadı. Şimdi yeniden başlattım. Tekrar deneyeceğim.
Allupdates.bat diye bir dosya var. Şimdi onu çalıştıracağım.
@Chefchaouen
Yardımınız için çok teşekkürler. Olmuyorsa olmuyor
pazartesi gününe kadar yetiştirmek zorunda olduğum bir proje var, onu yapmam gerek artık. Oyuna zaman ayıramam.
Ama şunu söylemek istiyorum, Windows güncelleme indirirken tüm her şeyi indirdi, AMD Graphics'i indirirken bende sürücüyü indirdim. Yani aynı anda 2 tane indi. Ve Windows, %58'de idi indirmesi. Ama ben çoktan yükledim indirdiğim sürücüyü.
Tam indirilmediği için DX dosyaları yarım kalmış, eksik kalmış olabilir mi? Bir de pazartesi günü Ms'nin kendi sitesinden resmi ISO'yu indireceğim. Belki yeni ISO sorunumu çözer.
@Chefchaouen son yazdığımı düzenledin. Cevap vermedin
Windows güncelleme indirirken tüm her şeyi indirdi, AMD Graphics'i indirirken bende sürücüyü indirdim. Yani aynı anda 2 tane indi. Ve Windows, %58'de idi indirmesi. Ama ben çoktan yükledim indirdiğim sürücüyü.
Tam indirilmediği için DX dosyaları yarım kalmış, eksik kalmış olabilir mi? Bir de pazartesi günü Ms'nin kendi sitesinden resmi ISO'yu indireceğim. Belki yeni ISO sorunumu çözer.
Bir de Windows 10 ISO indirmek için Ms'nin sitesine gittim. Orada mayıs güncellemesi var. Onu indirsem, belki sorun çözülür mü? Ya da Ms'nin sitesinden ISO'yu tekrar indirsem, 1909 sürümü indirir yoksa mayıs sürümü mü?