RX 460 Sistem DVI-D to VGA Dönüştürücü Çalışmaması

aynisindan war inca marka ama ekrana bi turlu goruntu gitmiyor

Nereden aldınız bir link atar mısın?
INCA HDMI TO VGA JAKLI SES KABLOSU DAHİL 20CM

Dosya Ekleri

• IMG_3820.JPG
    496,2 KB · Görüntüleme: 355
VGA erkek uzatma kablosunda bir sorun olmadığından eminiz değil mi? Normal şartlar altında bu dönüştürücü ile görüntü alabilmeniz gerekiyor.

Bilgisayarındaki çözünürlük ayarı monitörünün desteklediğinin üzerinde değil dimi? Çözünürlüğü düşürüp bir de öyle dener misin eğer yüksek ise.

VGA erkek uzatma kablosunda bir sorun olmadığından eminiz değil mi? Normal şartlar altında bu dönüştürücü ile görüntü alabilmeniz gerekiyor.
sabah o kabloyla eskı ekran kartıma bağlıydı bgun yenı aldığım ekran kartına para warken hdmı alım dedım o olmadı işin kotusu bu ekran kartındakı dvi gırısı benm elımde olanla farklı

walla her seyı denedım olmadı kafayı yıcem nıe görmez şuan kucuk tv ye direk hdmı ile bağladım öle görüyor ama dönüştürücüyü takınca monıtore goruntu gıdıyo

Şimdi yeni bir başlık açmaktansa buradan ben de derdimi anlatayım istedim. Arkadaşın resimde atmış olduğu vatanbilgisayardan alınmış bir adet hdmi to vga dönüştürücüsü bende de mevcut ve aynı sorun bende de var. Bunun gibi dönüştürme yapan ürünler fiyat olarak +70 lira gibi fiyatlara sahip, aralarında en hesaplı olanı inca (keşke almaz olaydım) ama benim bir hevesle yeni aldığım rx 460 ile çalışmıyor. Ekrana görüntü veriyor ama oyun açtığım anda (cs:go, batman: arkham origins, League of Legends, Grim Dawn) istisnasız ekranda pembe karıncalanmalar çıkıyor, oyun sesi geliyor hala çalışıyor ama ekran bir daha düzelmiyor. Aynı dönüştürücüyü Nvidia 9600 gt ile denediğimde ise monitöre hiç görüntü gelmiyor. Sanırım bu dönüştürücüde bir problem mevcut. Zaten ilk aldığım ürün direk ayıplı çıktı, mağazaya geri götürdüğümde denediler orada da çalışmadı, yenisini verdiler, o da dediğim gibi sorun çıkarıyor. Burada hdmi to vga kullanan ve sorunsuz çalıştıran arkadaşlardan birisi marka model yazabilirse sanırım hepimiz için çok yararlı olacak. Şimdiden teşekküler.

Pc topluyorum ve parçaların bir kısmını aldım geri kalanı ise 15-20 gün sonra alacağım. Aldığım ekran kartı GTX 1050 TI ve üzerinde DVI-I portu var. Sanmıyorum ama acaba bu porttan analog görüntü alabilir miyim? Elimde eski sistemimde kullandığım DVI-I to VGA dönüştürücü var. Forumda konu açmıştım, alamazsın demişlerdi. Birde size sorayım dedim.Yoksa dönüştürücü alacağım.

DVI-I portundan DVI-I to VGA dönüştürü kullanarak ANALOG SİNYAL alabilirsin. Görüntü gelir.
DVI-D portu ise yalnızca DİJİTAL çıkış sğalayan bir portur. Standart dönüştürücülerle sinyal alamazsın. Gerçek zamanla convert işlemi yapan dönüştürücülere ihtiyacın olur bunların da fiyatı +50 civarında olur minimum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…