RX 460 Sistem Oyunlarda Donma Sorunu

Skraatz

Hectopat
Daha fazla  
Herkese merhaba arkadaşlar, benim bir sorunum var ve yardım ederseniz çok sevinirim. Benim bilgisayarım hep mavi ekran veriyor, kapanıyor veya ekran çizik çizik oluyordu. Ben de yeni bir ekran kartı aldım (RX 460) ve artık mavi ekran vermiyor, bilgisayarı açtığımda bir sorun olmuyor fakat bir oyuna girdiğimde 1 saniye sonra ya bilgisayar donuyor ya da ekranda No Signal yazıyor ve kasa çalışmaya devam ettiği halde ekrana görüntü veya ses gelmiyor. Böyle olduğunda yeniden başlattığımda genelde ekran gelmiyor, ben de PSU'yu kapatıp açıyorum bir de RAM'ı çıkartıp takıyorum, ekran kartı ve işlemciye bastırıyorum öyle geçiyor. Yakın zamanda işlemcinin termal macununu yenilesem düzelir mi çünkü işlemcime 4 senedir termal macun yapmıyorum fakat kasa tozunu alıyorum. Yardımınızı istiyorum, bilgisayarı yenileyecek bütçem yok ama parça alabilirim uygun fiyata.

Bilgisayar donanımları:
  • M4N68TM - v2 anakart
  • Msi Rx 460 4GB ekran kartı
  • Corsair 1600 MHz 4GB DDR 3 RAM
  • AMD athlon x4 645 işlemci
  • 1 TB hard disk
  • Eski ekran kartım: AMD radeon HD 5570 overclock yapılmış.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı