Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım mavi ekran hatası vermeye başladı ve yeniden başlat dedigimde 5 saniye dayanıyor sonra yine mavi ekran. Bunu sürekli tekrarliyor sıfırlamayı denedim yarıda iptal oluyor format işi çözer mi?
Merhaba arkadaşlar, bilgisayarım mavi ekran hatası vermeye başladı ve yeniden başlat dedigimde 5 saniye dayanıyor sonra yine mavi ekran. Bunu sürekli tekrarliyor sıfırlamayı denedim yarıda iptal oluyor format işi çözer mi?
Şimdi doğru mu anladım? Siz normal bilgisayarı kullanırken mavi ekran yiyorsunuz. Ayrıca bazen yeniden başlat dediğinizde 5 saniye geçip mavi atıp bilgisayar kapanıyor. Yeniden açılıyor.
Veya normal kullanırken mavi ekran veriyor yeniden başlasa da mavi vermeye devam edip sürekli döngüye giriyor ve sistemi açamıyorsunuz.
Biraz daha açıklayıcı olur musunuz? Eğer bilgisayarınızı açabiliyorsanız dump raporlarınızı paylaşın. Açmaya çalıştığınızda sürekli döngüye giriyorsa formatı deneyin. Eğer formatta atsanız hatalar devam ediyorsa ve son dönemde kasa içi değişiklik yapmadıysanız donanımsal bir arızanız olabilir.