Berrkay Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 6 Ocak 2018 Mesajlar 3.869 Makaleler 9 Çözümler 176 Yer Sakarya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2018 #11 Başka bir bilgisayarın PSU'su ile test etme imkanınız var mı?
M MASKELİSAYKO42 Hectopat Katılım 20 Şubat 2018 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2018 #12 Uyuşmazlık olabilir başıma gelmişliği var işlemciyle anakartı garantiye ayrı ayrı gönderdim sıkıntı yok dediler anakartı değiştirdim düzelmişti
Uyuşmazlık olabilir başıma gelmişliği var işlemciyle anakartı garantiye ayrı ayrı gönderdim sıkıntı yok dediler anakartı değiştirdim düzelmişti
Ensyasar Hectopat Katılım 29 Nisan 2015 Mesajlar 186 Yer Braunschweig/Almanya Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Şubat 2018 #13 MASKELİSAYKO42 dedi: Uyuşmazlık olabilir başıma gelmişliği var işlemciyle anakartı garantiye ayrı ayrı gönderdim sıkıntı yok dediler anakartı değiştirdim düzelmişti Genişletmek için tıkla... Sistemi 1 yıl kullandım Berrkay dedi: Başka bir bilgisayarın PSU'su ile test etme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef şuan da elimde yok. Okuldan musait olduğum bir zaman bilgisayarcıya götüreceğim.
MASKELİSAYKO42 dedi: Uyuşmazlık olabilir başıma gelmişliği var işlemciyle anakartı garantiye ayrı ayrı gönderdim sıkıntı yok dediler anakartı değiştirdim düzelmişti Genişletmek için tıkla... Sistemi 1 yıl kullandım Berrkay dedi: Başka bir bilgisayarın PSU'su ile test etme imkanınız var mı? Genişletmek için tıkla... Maalesef şuan da elimde yok. Okuldan musait olduğum bir zaman bilgisayarcıya götüreceğim.
Murat5038 Yottapat! Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Mayıs 2013 Mesajlar 44.473 Makaleler 36 Çözümler 231 Yer Sakarya 20 Şubat 2018 #14 İmzamdan Aida64 sonucunu paylaşın.