Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım driverlar güncel ama aşırı kasma var. İnternette testlere baktığımda 40 aşağısına inmiyor, aşırı takılma var.
2008 oyunu ama günümüz ekran kartlarında bile yüksek ayarlarda rahat oynanamıyor o oyun, çünkü bozuk. Keşke bunu da bi' düşünseydin, optimizasyonu bozuk bir oyunu normal bir oyunla karşılaştırma, optimizasyonu mükemmel olan GTA 5'de bile %100'den aşağı düşmüyor senin işlemcin, ki optimizasyonu bozuk olan GTA 4'de rahat çalışacakBilmişlik yapmıyorum, zaten sistemim çok rahat yetiyor RAM yüzündenmiş şaşırdığım için buraya yazdım. Ya işte "işlemci yeterli değil" bu "yeterli değil" diyorsun 2008'in oyununa mı yetmiyor FX 4300? Keşke onuda bir düşünseydin.
Güzel arkadaşım, biz zaten konunun en başında FX4300'ü umarız sıfırdan almadığını, oyunda optimizasyon problemi olduğunu ve FX4300'ün GTA 4 için gayet yeterli bir işlemci. Dikkatini çekerim. ''GTA 4 için'', günümüz oyunları değil. O yüzden konuyu boş yerlere çekip yanlış bilgiye sebep olmazsanız seviniriz. İyi forumlar !2008 oyunu ama günümüz ekran kartlarında bile yüksek ayarlarda rahat oynanamıyor o oyun, çünkü bozuk. Keşke bunu da bi' düşünseydin, optimizasyonu bozuk bir oyunu normal bir oyunla karşılaştırma, optimizasyonu mükemmel olan GTA 5'de bile %100'den aşağı düşmüyor senin işlemcin, ki optimizasyonu bozuk olan GTA 4'de rahat çalışacakNeyse cehaletten bitmiş beyne ne versen de dolmaz, takibi bırakıyorum bir şey bilmiyorsanız öğrenmeye çalışın tek diyeceğim bu size.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.