Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım driverlar güncel ama aşırı kasma var. İnternette testlere baktığımda 40 aşağısına inmiyor, aşırı takılma var.
Merhaba arkadaşım. FX4300 işlemcili sistemi umarım sıfır olarak toplamamışsındır. Eğer sadece GTA 4 de kasılmalar varsa gayet normal. Çünkü oyunu korsan indirdiyseniz oyunda stabilizasyon yapılmamıştır. Yani oyun hatalıdır. Sistemle alakalı bir problem olacağını sanmıyorum.Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım driverlar güncel ama aşırı kasma var. İnternette testlere baktığımda 40 aşağısına inmiyor, aşırı takılma var.
Öyle bir şey yok, uydurma konuşmayın eğer aynı sürümse korsanla orijinal oyun aynı performansı gösterir. Senin dediğinin aksine orijinal oyunlardaki DRM korumaları sisteme daha fazla yük bindirebiliyor (DRM korumasına göre değişir).Merhaba arkadaşım. FX4300 işlemcili sistemi umarım sıfır olarak toplamamışsındır. Eğer sadece GTA 4 de kasılmalar varsa gayet normal. Çünkü oyunu korsan indirdiyseniz oyunda stabilizasyon yapılmamıştır. Yani oyun hatalıdır. Sistemle alakalı bir problem olacağını sanmıyorum.
İşlemci nereye yetersiz? Bu işlemci günümüz oyunlarının çoğunu açıyor yardımcı olmak istemişsiniz ama lütfen bilmeden yorum yapmayın.Öyle bir şey yok, uydurma konuşmayın eğer aynı sürümse korsanla orijinal oyun aynı performansı gösterir. Senin dediğinin aksine orijinal oyunlardaki DRM korumaları sisteme daha fazla yük bindirebiliyor (DRM korumasına göre değişir).
Tamam biz de korsan kullanımı istemiyoruz, doğru bulmuyoruz ama böyle abartı konuşmalara da gerek yok. Oyun zaten orijinali de, korsanı da optimizasyon özürlüsüydü. İşlemci de yetersiz ancak tam olarak sorunun neyden kaynaklandığını anlayabilmemiz için oyun içi kaynak kullanım değerlerinizi MSi Afterburner gibi yazılımlar vasıtasıyla bize göstermeniz gerekiyor.
2.el.Merhaba arkadaşım. FX4300 işlemcili sistemi umarım sıfır olarak toplamamışsındır. Eğer sadece GTA 4 de kasılmalar varsa gayet normal. Çünkü oyunu korsan indirdiyseniz oyunda stabilizasyon yapılmamıştır. Yani oyun hatalıdır. Sistemle alakalı bir problem olacağını sanmıyorum.
Güzel ve sevgili arkadaşım, konu sahibi arkadaşımız "yeni topladığım ve güncel driverlar kurulu" dediği sistem için eğer sadece GTA 4 de bu problem yaşıyorsan oyun hatalı yani basitçe anlaşılması için hatalı sürüm olduğunu belirtmek istedim. Ardından sende hemen bir celallenerek benim söylediğim şeklin biraz daha detaylı halini söyledin. Oyunda optimize sorunu var ve yeni sürümleri Steam da mevcut zaten. Sorun çözülmüş soket değişimi ile. Herşeyden önce burada saygı çerçevesinde birbirlerimizin yazdıklarını anlamak, herşeyden önce "Karşındakini anlamak". Ne dediğimizi anlamadan celallenerek bir konuya tepki ile girmek çok ama çok yanlış. İyi günler iyi forumlarÖyle bir şey yok, uydurma konuşmayın eğer aynı sürümse korsanla orijinal oyun aynı performansı gösterir. Senin dediğinin aksine orijinal oyunlardaki DRM korumaları sisteme daha fazla yük bindirebiliyor (DRM korumasına göre değişir).
Tamam biz de korsan kullanımı istemiyoruz, doğru bulmuyoruz ama böyle abartı konuşmalara da gerek yok. Oyun zaten orijinali de, korsanı da optimizasyon özürlüsüydü. İşlemci de yetersiz ancak tam olarak sorunun neyden kaynaklandığını anlayabilmemiz için oyun içi kaynak kullanım değerlerinizi MSi Afterburner gibi yazılımlar vasıtasıyla bize göstermeniz gerekiyor.
İşlemci o oyun için yetersiz değil orta veya yüksek ayarlarda oynanabilir seviyede. Güle güle kullanın.Sorun RAM'de çıktı ne alakaysa? Öbür socket'e takınca sorunsuz açıldı High ayarlarda herkese teşekkürler.
İşlemci nereye yetersiz? Bu işlemci günümüz oyunlarının çoğunu açıyor yardımcı olmak istemişsiniz ama lütfen bilmeden yorum yapmayın.
2.el.
Alakası yok.Öyle bir şey yok, uydurma konuşmayın eğer aynı sürümse korsanla orijinal oyun aynı performansı gösterir. Senin dediğinin aksine orijinal oyunlardaki DRM korumaları sisteme daha fazla yük bindirebiliyor (DRM korumasına göre değişir).
Alakası yok.
Baştan aşağı yanlış konuşmussunuz.
Bunun için bir kanıtınız var mı? Şahsen ben Youtube'da Cracked vs Original yazıp arattığımda hiçbir fark olmadığını açıkça görebiliyorum, uydurma konuşup hiçbir deliliniz olmamasına rağmen haklıymış gibi diretmeniz yok mu komedi tufanısınız yemin ediyorum. Git istediğin kadar araştır söylediğinin hiçbir kanıtını bulamazsın, ki yok da zaten.
Konu sahibi arkadaşa ithafen, FX-6300 bile günümüz oyunlarında çok fazla zorlanıyorken FX-4300 günümüz oyunları için çok yeterli demek nasıl bir şey? FX-6300 bile tarih oluyor gelmişsin FX-4300 yeterli diyorsun bilmiyorsunuz yorum yapmayın bari.
Bilmiyorum ama konuşmak için ısrarla direteceğim diyen arkadaşlar için:
Bilmiyor muyum? Tamam sen haklısın![]()
Bilmişlik yapmıyorum, zaten sistemim çok rahat yetiyor RAM yüzündenmiş şaşırdığım için buraya yazdım. Ya işte "işlemci yeterli değil" bu "yeterli değil" diyorsun 2008'in oyununa mı yetmiyor FX 4300? Keşke onuda bir düşünseydin.Ya kardeşim madem her şeyi çok iyi biliyorsun, bu konuyu neden açtın? Neden bizlerin yardımını istiyorsun? Madem yardımımızı istiyorsun bilen adamın cevabına karışma bari dimi? Yardım isteyen sensin ben değilim, ben de sana yardım etmeye çalışıyorum bi' bilmişlik tavırlar çok biliyorsan konu açma kendin çöz.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.