RX 460 ve FX 4300 GTA 4 takılmalar yapıyor

Arkadaşlar bilgisayarı yeni topladım driverlar güncel ama aşırı kasma var. İnternette testlere baktığımda 40 aşağısına inmiyor, aşırı takılma var.

2008 oyunu ama günümüz ekran kartlarında bile yüksek ayarlarda rahat oynanamıyor o oyun, çünkü bozuk. Keşke bunu da bi' düşünseydin, optimizasyonu bozuk bir oyunu normal bir oyunla karşılaştırma, optimizasyonu mükemmel olan GTA 5'de bile %100'den aşağı düşmüyor senin işlemcin, ki optimizasyonu bozuk olan GTA 4'de rahat çalışacak Neyse cehaletten bitmiş beyne ne versen de dolmaz, takibi bırakıyorum bir şey bilmiyorsanız öğrenmeye çalışın tek diyeceğim bu size.

Güzel arkadaşım, biz zaten konunun en başında FX4300'ü umarız sıfırdan almadığını, oyunda optimizasyon problemi olduğunu ve FX4300'ün GTA 4 için gayet yeterli bir işlemci. Dikkatini çekerim. ''GTA 4 için'', günümüz oyunları değil. O yüzden konuyu boş yerlere çekip yanlış bilgiye sebep olmazsanız seviniriz. İyi forumlar !

FX-4100 ve FX-4300 kullanan biri olarak söylüyorum R7 370 gibi bir ekran kartına dahi darboğaz yapıyordu bu iki işlemci günümüz için artık yetersiz RX 460 ekran kartı ile de darboğaz olabilir ki bence öyle. GTA IV zaten sorunlu bir oyun bu bir gerçek.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…