RX 460 ve RX 560 arasındaki fark?

İsmailkrkc

Hectopat
Merhaba, benim RX460 ekran kartım var yanınyna Reyzen 1200 işlemci almayı düşünüyorum. Bu sistem ile CS:GO'da 100 FPS üzeri alırı mıyım? RX 560 ile rahat alınıyor bu iki kart arasındaki fark çok fazla mıdır?

İki kart da 100 FPS üzerini gösterir. Aralarında yaklaşık %10-12 performans farkı var.
O kadar bile yoktur. Oyunlardaki fark %5 civarında.

@İsmailkrkc İki kartla da 100FPS üzeri alırsın zaten aralarında 3-5 FPS fark var. 460 al geç uygun bulursan.

Aldıysanız güle güle kullanın. Almaya karar verip sonrada başlığı görecek olan arkadaşlar için not düşmüş olayım. İşin teknik kısmını bir kenarı bırakırsak en büyük fark piyasadaki RX 4x0 kartların %90'ının mining çıkması olması. :D

Aldıysanız güle güle kullanın. Almaya karar verip sonrada başlığı görecek olan arkadaşlar için not düşmüş olayım. İşin teknik kısmını bir kenarı bırakırsak en büyük fark piyasadaki RX 4x0 kartların %90'ının mining çıkması olması. :D
Hocam, size zahmet biraz daha basit bir dil ile söyler misiniz? Anlamadım. :D

Doğru söylüyorsunuz ama RX 460'ı mining işleminde kullanacaklarını sanmıyorum, RX 470 ve RX 480'ler bu işin başrolü.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı