RX 460 vs GT 1030

Bütçe
1000
İkisi birbirine yakın kartlar. RX 460 satıcısı güvenilirse istediğini al güvenmiyorsan sıfır GT1030 al. Ben güvenmiyordum sıfır GT1030 aldım. 1 aya yakındır kullanıyorum performansı bana yeterli geliyor.

İkisi birbirine yakın kartlar. RX 460 satıcısı güvenilirse istediğini al güvenmiyorsan sıfır GT1030 al. Ben güvenmiyordum sıfır GT1030 aldım. 1 aya yakındır kullanıyorum performansı bana yeterli geliyor.

Yakın kartlar değil. Yanlış bilgilendirmeyin. Aralarında 20 FPS yakın farklar var.

Oyunlarda kaç FPS alıyorsunuz. Ben Tom Clancy's Rainbow Six: Siege için bakıyordum yüksek ayarlarda çok fark eder mi acaba?

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı