@BERWAR
Hala DX12'de AMD daha iyi, GTX 1060'a 20 FPS attı diyorsun
Dostum bence sen ilkten bi' karşındakinin ne yazdığını okumayı öğren, ondan sonra gel tekrar konuşalım. Çünkü ya okumadan yorum yapıyorsun ya da daha kötüsü anlamadan.
Kendin diyorsun AMD, DX12'ye hazırlıklı davrandı diye... O farkın sebebi buradan çıkmıyor mu zaten? Nvidia DX12'ye hazırlanmadı, hazırlandığı zaman da geri kalmayacak ha yazılımsal ha mimari olarak. DX12, Nvidia'da tam performanslı çalışmayı bırak, eksi verdirtecek seviyede çalışıyor anlamadığın nokta burada senin. Performans vermiyor yani. O yüzden diyorum AMD'ye DX12'de ''daha performanslı'' demenin şimdilik bir mantığı olmadığını... Çünkü Nvidia artı 1 fps bile veremiyor DX12'de. Sıkıntısına ister mimari olarak de ister yazılımsal olarak de ama kalıcı bir şey değil. Ki AMD'de de bile stabil değil DX12.
AMD'nin DX12'de şuankinden daha çok performans verdirebilecek bir durumu olduğunu zannetmiyorum zaten yeterince performans veriyor. Boş durmayacağı konu stabilize olur, ani iniş çıkışları minimum seviyeye getirirler. Sen herhalde zannediyorsun ki Nvidia ''evet beyler bu sefer AMD kazandı'' deyip yıllardır üstün olduğu alanı AMD'ye altın tepside sunacak ve hiçbir atılım yapmayacak? Böyle bir şeyin olması mümkün mü yahu? Adamlar DX12'de eksi performans alıyor, eksi. Böyle bir şeyin devam etme olasılığı olabilir mi? Yine tekrarlıyorum DX12'nin tam sürümünde AMD'den yine geri kalabilir Nvidia ama geçmesi çok zor, imkansız vs. demen çok saçma.
Ayrıca ilk mesajımdan beri bahsettiğim konu şuan DX12'nin stabil olmadığı, GTX serisinin DX11'de, RX serisinin DX12 performansını geçebildiği. 5 tane stabil olmayan DX12 destekli oyun için diğer DX12 desteği olmayan oyunlarda daha az performansa göz yumabiliyorsanız orası sizin bileceğiniz iş tabii.