RX 460 vs GTX 1050 Directx 12

Cidden kafam kartıştı bir viedo da gtx 1050, diğer viedoda rx 460 anlamadım.

En iyisi almadan önce sen tüm benchmark testlerine iyice bak, maksimum bütçeni belirle öyle kararinı ver.

Benim en çok güvendiğim benchmark sitesi bu: UserBenchmark: AMD RX 460 vs Nvidia GTX 1050 görüldüğü gibi GTX 1050 %9 daha performanslı.

Yalnız incelememiz gereken birde fiyat kısmı var. Ortalama RX 460 fiyatı 500 lira desek ve ortalama GTX 1050 fiyatı 600 lira desek, aradaki fiyat farkı %20 oluyor.

Zaten AMD'nin vaadine göre Vulkan sayesinde %30 performans artışı olacakmış. Çoğu test bu sonucu doğruluyor, bu ne yediği belirsin testlere bakmaktansa, TeknoSeyir ve Technopat Youtube kanallarını takip etmek en iyisi. Ben TeknoSeyir incelemesinde görmüştüm, gerçekten de %30 artış oluyor.

@Silinen üye Hala Nvidia'nın güncelleme yayınlamamasının nedeni üst seviye ekran kartlarını aldırmak olamaz. DX 12 sadece orta seviye kartları ilgilendiren bir durum değil.

@cihat akraza RX 460 modeli için 4 GB VRAM'e gerek yok. GPU'nun sınırı belli.

GTX 1080 ve 1070'in rakipleri piyasada yok şuan. O yüzden göze batmıyor yani onlarda DX12'in iyi performans verip vermemesi. AMD o seviyedeki ekran kartlarını çıkartmadı daha. O yüzden üst seviye ekran kartlarını sattırtmak bana hala mantıklı neden olarak geliyor. Düşünsene 1060, 1070 performansı veriyor DX12'yle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…