Merhaba. Bu üçü arasında kaldım(RX460 yerine R7 370'de düşünüyorum). Eski konulara baktığımda RX 460 daha güncel vs denmiş. Ekran kartının güncel olmasından kastınız nedir? Ve bu üçünden hangisini tercih etmeliyim? İkinci el alacağım fiyat araştırıyorum. 760 ve 950 arasında fiyat farkı pek yok öneriniz nedir?
Merhaba. Bu üçü arasında kaldım(RX460 yerine R7 370'de düşünüyorum). Eski konulara baktığımda RX 460 daha güncel vs denmiş. Ekran kartının güncel olmasından kastınız nedir? Ve bu üçünden hangisini tercih etmeliyim? İkinci el alacağım fiyat araştırıyorum. 760 ve 950 arasında fiyat farkı pek yok öneriniz nedir?
760 aralarında en iyisi, 1050 ile aynı performansı veriyor ve fazla ısınan bir model de değil. Daha önce ZOTAC AMP modelini kullandım Far Cry Primal, Max Payne 3, Assassins Creed III tarzı oyunları rahatlıkla oynatıyor.
760 aralarında en iyisi, 1050 ile aynı performansı veriyor ve fazla ısınan bir model de değil. Daha önce Zotac AMP modelini kullandım Far Cry Primal, Max Payne 3, Assassin's Creed III tarzı oyunları rahatlıkla oynatıyor.