RX 460 vs GTX 950

Merhaba, geçen 2 haftada Aliexpres'den Nvidia GTX 950 ekran kartını sipariş verdim.
Lakin verdikten sonra büyük bir hata mı yaptım diye de düşünmüyorum değil, şimdi satıcıda ürünü siparişi vermiş kargoyada çin tatillerinden dolayı daha çıkmadı 2 haftadır iptal vb. etsem diye düşündüm ama kim bilir kaç gün içerisinde yollarlar paramı. Pişman mıyım değil miyim çok kararsızım, çünkü burada o kart 350-400 TL arasında ben 396 TL ve 30-35 TL civarıda ininal komisyon aldığı için 420 TL ödedim.
Üstüne gümrüke takılırsa dünyanın vergisini ödeyeceğiz. Bir fark kalmayacak yani, şimdi ben ne yapmalıyım sizce yol yordam gösterin iade vb. yapmalı mıyım? Bu 2 kart arasında bir fark var mı eğer varsa hangisi daha iyi?

Son düzenleyen: Moderatör:
İki farklı marka kart ne kadar aynı güçte olabiliyorsa ikisi de o kadar aynı. Biri x oyununda 2-3 FPS fazla veriyor diğeri y oyununda 2-3 FPS fazla veriyor. İade edip RX 460 alsan da performans olarak bir farkını göremeyeceksin.

İki farklı marka kart ne kadar aynı güçte olabiliyorsa ikisi de o kadar aynı. Biri x oyununda 2-3 FPS fazla veriyor diğeri y oyununda 2-3 FPS fazla veriyor. İade edip RX 460 alsan da performans olarak bir farkını göremeyeceksin.
Gümrüğe takılırsa GTX 950 80-100 arası vergi çıkacak, 140-150 TL civarı fazla olacak sanırımda bide şu gümrük kağıdı gümrükle uğraşma WB. uğraşmakda istemiyorum da 1 kere alcam sonuçda şaşırdım kaldım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı