RX 460 vs GTX 950

GTX 950 bir tık daha iyidir fakat dedikleri gibi çok az daha bir fiyat ödeyip üstüne de kupon ile ikisinden de daha iyi olan GTX 960 alınabilir.
400-450w PSU bu kartları besleyecekdir değil mi ?

140-150 TL ancak 450 80+ PSU bu fiyata bulunmaz diye düşünüyorum 400w PSU GTX 1050 Ti besleyebilirken GTX 950 besleyememesi garip.
Besler beslemesine fakat dediğim gibi 80+ bir PSU alman senin için çok daha iyi olacaktır, yine de sana kalmış. GTX 960 için de yeter bu arada 450W.

Son olarak net bir soru soracağım size atmış olduğum PSU GTX 960'ı besler mi ? Beslemez mi ?
400W yeterli bir değerdir GTX 960 için fakat atmış olduğunuz PSU güvenilir değil. En azından o fiyat bandında daha iyi olan FSP marka PSU'lara bakabilirsiniz.

O güç kaynağını almanızı önermem. Onun yerine en kötü bunu alın. En azından verimliliği %80 civarlarında.
@Tolga Samet arkadaşımızın önerdiği PSU çok daha iyidir, rahat rahat alıp kullanabilirsiniz.
Evet, cidden daha iyi ikinizide teşekkür ederim aşağı-yukarı bir plan oluşturdum kafamda belki sizin için çok fazla bir bütçe değil ama ben bunları Ekim ayında ancak alırım neyse, bunada şükür.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı