İki ekran kartından çok daha performanslı, RX 560 la aynı performans gibi. O fiyata gayet uygun olur, kutu fatura olmaması kötü olmuş. Lakin bu saatten sonra satılmayacağı için kutu ve faturaya gerek duyulmaz.GeForce GTX 1050 2GT OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Türkiye Elimde bu kart var. Odamda aksesuar olarak duruyor rafta2018 başında almıştım sıfır olarak. Kutusu, faturasi taşınırken çöpe atıldı sanırım. İşini görürse satabilirim.
Bütçeni 550 TL yapabilme şansın varsa bir arkadaşım Aorus RX 570 satıyor. İstanbulda kendisi.
GeForce GTX 1050 2GT OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Türkiye Elimde bu kart var. Odamda aksesuar olarak duruyor rafta2018 başında almıştım sıfır olarak. Kutusu, faturasi taşınırken çöpe atıldı sanırım. İşini görürse satabilirim.
GeForce GTX 1050 2GT OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Türkiye Elimde bu kart var. Odamda aksesuar olarak duruyor rafta2018 başında almıştım sıfır olarak. Kutusu, faturasi taşınırken çöpe atıldı sanırım. İşini görürse satabilirim.
Hocam ben karta talibim.GeForce GTX 1050 2GT OC | Graphics card - The world leader in display performance | MSI Türkiye Elimde bu kart var. Odamda aksesuar olarak duruyor rafta2018 başında almıştım sıfır olarak. Kutusu, faturasi taşınırken çöpe atıldı sanırım. İşini görürse satabilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.