RX 460'a OC Yapma

Zeyin Anıl

Hectopat
Ben bilgisayarıma Overclock yapmak istiyorum. Fakat bunun hakkında hiçbir bilgiye sahip değilim
bu konu hakkında bana yardım edecek kişiler olduğunu dusunuyorum. Ekran kartımı yazacagım, işlemcimi her şeyimi yazacagım bana yardım eder misiniz :D

Ekran Karı : Msi Amd Redeon RX 460(2GB) GDDR5 DX12
İşlemci: AMD FX (tm) 6100 Six Core Processor / 3.30 GHz
Windows Sürümü : Windows 7
RAM:8 GB
Fan Sayısı : 2
Direcx Sürümü 11
900 Gb A Yakın bir Hardiskim var
Anakart : Asus Motherboard M5A 78L-MLX3

Overclock Yapacagım program: MSI Afterburner

Şimdi aşağıda programa hiç dokunmadım. Dokunmadığım haldeki değerlere bakın. (Arka planda Google dışında hiçbir şey açık değil resimde).

Oynadığım oyunlar : Fortnite, GTA5, PUBG (Kasıyor PUBG'de).Lütfen yardım edin.

....PNG

İşlemcinin 4100 modelini kullanıyorum 3.7 Ghz'den 4.0 Ghz'e çıkarttım performans olarak bir şey değişmedi. FX işlemciler ; işlemci tarhinin en kötü işlemcileri olabilirler.Ekran kartına gelecek olursak 3-5 fps almak için ömrünü kısaltmayın derim.

İşlemcinin 4100 modelini kullanıyorum 3.7 Ghz'den 4.0 Ghz'e çıkarttım performans olarak bir şey değişmedi. FX işlemciler ; işlemci tarhinin en kötü işlemcileri olabilirler.Ekran kartına gelecek olursak 3-5 fps almak için ömrünü kısaltmayın derim.
Bir arkadaşın bilgisayarda Bulldozer serisinden bir işlemci vardı. Adam air cooler'la 14 dereceye kadar düşmüştü. Performans konusuna birşey diyemem ama soğutma konusunda iyiler.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı