RX 460'da DVI-d mi yoksa DVI-ı mı var?

Batuhan0

Centipat
Arkadaşlar OEM RX460 alacağım. Bazı kaynaklarda DVI'ı çıkışı olduğu söyleniyor fakat bazı kaynaklarda ise DVI-d çıkışı olduğu söyleniyor. Bir el atarsanız iyi olur çünkü bu ekran kartını alacağım monitör DVI-d ve VGA'yı desteklıyor RX460 DVI-d mı yoksa DVI'ı mı destekliyor, söylerseniz sevinirim.

RX 460 dijital olan DVI-D çıkışını destekliyor. VGA görüntü alabilmeniz için aktif bir dönüştürücü kullanmanız gerek.
şuan hepsiburada da satılan oem rx460 dan bahsediyorum onda dvı d var demi dostum ? çünkü modele göre değişebiliyor benim sorduğum dediğim gibi şuan hepsiburada da satılan oem rx460 ?

OEM modeli de aynı şekilde DVI-D destekliyor.
sağol adamım aklımda çelişki vardı bazı yerlerde dvı ı bazı yerlerde ise dvı d diyordu son bir sorum olucak dostum benim işlemcim celeron g550 ve psu 250 w 12v dan 204w güç çıkışı veriyor rx460 da 75w dan az güç tükettiğine göre sistem kaldırırmı darboğaz olabilir biliyorum ama öenmli olan psu işlemci 2. planda psu kurtarırmı bence kurtarır gibi bu arada psu model casper fsp 250 50hmn bu konu hakkında beni bilgilendirirsen çok iyi olur :)

sağol adamım aklımda çelişki vardı bazı yerlerde dvı ı bazı yerlerde ise dvı d diyordu son bir sorum olucak dostum benim işlemcim celeron g550 ve psu 250 w 12v dan 204w güç çıkışı veriyor rx460 da 75w dan az güç tükettiğine göre sistem kaldırırmı darboğaz olabilir biliyorum ama öenmli olan psu işlemci 2. planda psu kurtarırmı bence kurtarır gibi bu arada psu model casper fsp 250 50hmn bu konu hakkında beni bilgilendirirsen çok iyi olur :)
PSU hakkında bir sorun çıkmayacaktır ancak o ekran kartını, o işlemci ile tavsiye etmiyorum. Alacağınız performans sizi tatmin etmeyebilir.

PSU hakkında bir sorun çıkmayacaktır ancak o ekran kartını, o işlemci ile tavsiye etmiyorum. Alacağınız performans sizi tatmin etmeyebilir.
İşlemciyi i5 3470 almayı düşünüyorum o zaman nasıl olur veya i5 2500k celeron g550 ile battlefield 5 oynayabilirmiyim HD low ayarlarda mesela battlefield 1

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı