RX 470 Boost OC bilgisayarda RX 570 olarak gözüküyor

Muhammed_Hoso

Hectopat
Daha fazla  
Ekran kartında RX 470 yaziyor bir de Boost OC Nitro bir şeyler yaziyordu hatırlamıyorum ama bilgisayarda RX 570 yazıyor. AMD otomatik driver indirdigimde de RX 570 driveri indirdi. 1. sorum bu ekran kartı ne, 2. performans olarak RX 570 ile aynı mıdır ve FSR gibi özelikler var mı?

1- Bu ekran kartı RX 470 ama RX 570 BIOS'u kurmuşlar, eski BIOS'unu kurarsanız geri düzelir.
2- OC ve voltaj arttırımı ile RX 570'e yakınlaşmıştır BIOS ile ama normali daha zayıf kalır.
3- FSR her kartta bulunur, oyüzden var.

RX 470'e yapılanı RX 570'e de yapıyorlar veya RX 480'e. RX 580 gibi çalışsın diye. RX 580'e de RX 590 gibi çalışsın diye yapıyorlar.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Ghost of Tsushima oyununda ben 50 FPS alıyorum videodaki aynı ayarlarda i5 4. nesil işlemciyle ben bir zararını görmedim ama gene de otjinal BIOS'unu yüklimmi.

Ghost of Tsushima oyununda ben 50 FPS alıyorum videodaki aynı ayarlarda i5 4. nesil işlemciyle ben bir zararını görmedim ama gene de otjinal BIOS'unu yüklimmi.
Size kalmış, istiyorsanız yükleyin. Eğer sıcaklık veya hatalar, çökmeler gibi birşey yoksa pek bir zararı yoktur. Tabi bu tarz BIOS işlerini çoğunlukla Mining için yapıyorlar, Mining çıkması kart olma ihtimali yüksek kartınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…