RX 470 CS:GO Düşük FPS

hAllederiz

Kilopat
Herkese iyi forumlar, Sistemim RX470, Ryzen3 2200G, 8 GB DDR4 2133MHz RAM, 450W PSU (sertifikasız). Aktif olarak oynadığım tek oyun CS:GO. 150-250 FPS aralarında gezerken FPS aniden 60'lara 70'lere kadar düşüyor. Sorunun ekran kartından kaynaklandığını düşünerek yeni bir ekran kartı almayı düşünüyorum. RX570. Arkadaşlarımın dediğine göre PSU yetersiz geliyor, buna istinaden 600W PSU siparişi verdim. Sizce eksiklik nerede? Not olarak: Ekran kartı driverleri güncel.
Aşağıda belirttiğim resim 30 dakikalık FurMark testinin sonucundaki GPU-Z Sensors değerleri.

Dosya Ekleri

• pp.png
    pp.png
    22,7 KB · Görüntüleme: 125
Son düzenleyen: Moderatör:
çoğu kişide fps_max 0 yap diyor
max 0 yaparsan fps kilidini açarsın kartın gereğinden fazla çalışır. İdeal fps 150 üzerine çıkmasan da yeter. 150'ye sabitlersen dalgalanma azalacak anlık düşüşe sebep olan ısınma ortadan kalkacaktır.

max 0 yaparsan fps kilidini açarsın kartın gereğinden fazla çalışır. İdeal fps 150 üzerine çıkmasan da yeter. 150'ye sabitlersen dalgalanma azalacak anlık düşüşe sebep olan ısınma ortadan kalkacaktır.
Ama ben fpsim daha yüksek olmasını istiyorum. Dalgalanmayı vs kaldırmak için ne yapamam gerekiyor?
Hayır benim anlamadığım Ryzen 3 2200G Kendi dahili işlemci ile csgoda high ayarlarda 60 70 fps alıyor. Ben neden böyle sorun yaşıyorum

Ama ben fpsim daha yüksek olmasını istiyorum. Dalgalanmayı vs kaldırmak için ne yapamam gerekiyor?
Hayır benim anlamadığım Ryzen 3 2200G Kendi dahili işlemci ile csgoda high ayarlarda 60 70 fps alıyor. Ben neden böyle sorun yaşıyorum
Daha iyi bir CPU ve GPU. İyi bir soğutman varsa O.C yapabilirsin ama çok fark olacağını zannetmem.

Yani bir RX570 alsam sorunu çözemezmiyim ? Son zamanlarda çıkan fiyat performans bilgisayarlarında Ryzen 5 1600 + RX 570 Kullanılıyor. Bu sistemi satın alanlar herhangi bir problem yaşamıyor ?

Bu arada fps_max 150 yaptım ve normal bir sunucuya girdim, fps 70 i geçmiyor.
O işlemci o ekran kartına fazlasıyla yeter. Sorun güç kaynağı ya da HDD olabilir.
Sadece SSD Kullanıyorum HDD yok. Furmark testinden anladığım kadarıyla GPU'da herhangi bir sorun yok. Yeni sipariş ettiğim 600W PSU'da aynı problemi yaşarsam tek çare GPU değiştirmek olucaktır.

Dosya Ekleri

• 730_screenshots_20191101032808_1.jpg
    730_screenshots_20191101032808_1.jpg
    160,7 KB · Görüntüleme: 100
Yani bir RX570 alsam sorunu çözemezmiyim ? Son zamanlarda çıkan fiyat performans bilgisayarlarında Ryzen 5 1600 + RX 570 Kullanılıyor. Bu sistemi satın alanlar herhangi bir problem yaşamıyor ?

Bu arada fps_max 150 yaptım ve normal bir sunucuya girdim, fps 70 i geçmiyor.
Oyuncu sayısı ne kadar az olursa FPS o kadar yüksek olur aklında bulunsun. Yüksek detaylarda fazla FPS istiyorsan yeni sistem alman gerektiği gerçeğini unutma. Medium ayarlarda oynarsan sorunsuz oynarsın. AA gibi ayarlara önem veriyorsan işlemciyi ve ekran kartını çok yoruyor bilgin olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı