RX 470 CS:GO kasma sorunu

Anil B

Centipat
Daha fazla  
RX 470.
G4560.
8 GB RAM.
ASRock H110M.
Arkadaşlar sistemim fındıktan sonra (uzay sistem kurduğum için) tornavida ile sistemi kapatacaktım ama yanlışlıkla alttaki devreye değdi tornavida. Sistem kapandı, sonra tekrar açıldı. CS:GO girdim ve aldığım FPS'ler bir anda 200-300 arası olan FPS, 200 üstüne çıkmadı. CT Base'de bile 60 FPS'e düşüyor. Diğer oyunlarda FPS yine aynıydı. İşlemci darboğaz yapıyor, biliyorum. Bu Çarşamba i5 6600K geçeceğim, sorunum düzelir mi? Oyunu sildim kaldırdım, yine aynıydı. Oyunu 4.3 oynuyorum bu arada.

Son düzenleyen: Moderatör:
Driverlar güncel mi ona bakın bir de BIOS pili çıkarıp 5 dk bekleyın ondan sonra tekrar takın BIOS ayarlarınız sıfırlanır onları da yaptıktan sonra düzelir bir de darboğaz yapıyorsa overclock yapmanızı tavsiye ederim.

Driverlar güncel mi ona bakın bir de BIOS pili çıkarıp 5 dk bekleyın ondan sonra tekrar takın BIOS ayarlarınız sıfırlanır onları da yaptıktan sonra düzelir bir de darboğaz yapıyorsa overclock yapmanızı tavsiye ederim.
Şuan elimde g4560 olduğu için darboğaz var sorun değil i5 6k da sorun yaşamam 1070 besleyebilecek bir işlemci benim sorunum efenim FPS görmediğim bir şekilde düşüş yaşıyor sadece csgo da diğer oyunlarda yine aynı graph yazıp baktım altta ki yazılar kırmızıya dönüyor bazen.
Şuan elimde g4560 olduğu için darboğaz var sorun değil i5 6k da sorun yaşamam 1070 besleyebilecek bir işlemci benim sorunum efenim FPS görmediğim bir şekilde düşüş yaşıyor sadece csgo da diğer oyunlarda yine aynı graph yazıp baktım altta ki yazılar kırmızıya dönüyor bazen.
Ve bios pilini çıkardım birazdan takacağım işe yararsa haber vereceğim
Driverlar güncel mi ona bakın bir de BIOS pili çıkarıp 5 dk bekleyın ondan sonra tekrar takın BIOS ayarlarınız sıfırlanır onları da yaptıktan sonra düzelir bir de darboğaz yapıyorsa overclock yapmanızı tavsiye ederim
Sorunu biraz daha düzelmiş gibi ama hala donmalar var 130 olan ortalama FPS 180 190 oldu ama normal FPS durumunda 90 a kadar düşüyor hala

Ve bios pilini çıkardım birazdan takacağım işe yararsa haber vereceğim

Sorunu biraz daha düzelmiş gibi ama hala donmalar var 130 olan ortalama FPS 180 190 oldu ama normal FPS durumunda 90 a kadar düşüyor hala
Hatta 90 dan da aşağı düştüğü oluyor başka yardımcı olabilecek var mı acaba ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı