RX 470 Driver gözükmeme sorunu

Verir hocam merak etmeyin. Sadece görüntü kalitesi sürücüyü tekrar kurana kadar kötü kalabilir.

Arkadaşım silmene gerek yok zaten üzerine kurunca otomatik siliyor diyor haklı mıdır haksız mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşım silmene gerek yok zaten üzerine kurunca otomatik siliyor diyor haklımıdır haksızmıdır?
Olay şu: önceki yazılımı silerek yenisini kurmak benzer hatalar alma ihtimalinizi büyük miktarda düşürür. Üstüne kurabilirsiniz ancak hatanın devam etme olasılığı yüksek olur. Sürücü düzgün yüklenmemiş olduğu için daha ciddi sürücü sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Deneyimim ile konuşuyorum.

Peki size de sorayım cihazı kaldır deyince yeniden başlatayim mi bilgisayarı? Yoksa direk Driver'i indireyim mi?

Ben de bilgilenmiş oldum teşekkürler.

Driver'ı indirmediyseniz indirin. Yeniden başlatma istemez ise kuruluma başlayın.

Silmeme gerek kalmadı indirince zaten fark etti kendi sildi. Her şey ve emekleriniz için bu konudaki herkese teşekkür ederim.

İfadeler: kt2
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…