RX 470 Driver gözükmeme sorunu

Arkadaşım silmene gerek yok zaten üzerine kurunca otomatik siliyor diyor haklımıdır haksızmıdır?
Olay şu: önceki yazılımı silerek yenisini kurmak benzer hatalar alma ihtimalinizi büyük miktarda düşürür. Üstüne kurabilirsiniz ancak hatanın devam etme olasılığı yüksek olur. Sürücü düzgün yüklenmemiş olduğu için daha ciddi sürücü sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Deneyimim ile konuşuyorum.

Olay şu: Önceki yazılımı silerek yenisini kurmak benzer hatalar alma ihtimalinizi büyük miktarda düşürür. Üstüne kurabilirsiniz ancak hatanın devam etme olasılığı yüksek olur. Sürücü düzgün yüklenmemiş olduğu için daha ciddi sürücü sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Deneyimim ile konuşuyorum.

Peki size de sorayım cihazı kaldır deyince yeniden başlatayim mi bilgisayarı? Yoksa direk Driver'i indireyim mi?

Olay şu: Önceki yazılımı silerek yenisini kurmak benzer hatalar alma ihtimalinizi büyük miktarda düşürür. Üstüne kurabilirsiniz ancak hatanın devam etme olasılığı yüksek olur. Sürücü düzgün yüklenmemiş olduğu için daha ciddi sürücü sorunlarıyla da karşılaşabilirsiniz. Deneyimim ile konuşuyorum.

Ben de bilgilenmiş oldum teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı