RX 470 DVI to VGA Dönüştürücü ile Görüntü Gelmeme Sorunu

enesakcaaz997

Hectopat
Katılım
28 Ocak 2017
Mesajlar
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar yaklaşık 5 gun once vatan bilgisayardan bir toplama bilgisayar aldım toplattım yani. Fakat ekran kartı girişi DVI-d idi fakat benım monitorum VGA girişli oldugu için olmadı. Monitorume dönüştürücü aldıgımda yeterlı orada alan olmadıgından takamamıştım fakat kasaya takılan dönüştürücü aldıgımda takılmış ama goruntu gelmemişti. Bilgisayarcıda denetip bozuk oldugunu anlamıştım yarın tekrardan yenı bı donuşuturucu aldım ondan da goruntu alamadım bu da bozuktur dıye koydum kenara fakat bugun bı donusturucu daha aldıgımda o da bozuk çıktı. Ne onboard kısmında ne de ekran kartı kısmında çalışıyor eskı bılgısayarımda da çalışmıyor. Donusturuculer VGA kablosunu denedım dıger bilgısayarlarda sıkntı yok. Bılgısayar bılgısayarcıda acıldı. Burada açılmıyor o zaman bılgısayarda da sorun yok monitorde bı sorun yok dıger bılgısayarda çalışıyor o zaman sorun nerede? Lutfen yardımcı olun. Paralar saçtım şu bılgısayara.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
HDMİ to VGA dönüştürücü alırsanız sorununuz çözülecektir. Benim monitörümde VGA girişli RX 470 Kart'a sahibim dediğim şekilde çözdüm sorunu.
 
HDMİ to VGA dönüştürücü alırsanız sorununuz çözülecektir. Benim monitörümde VGA girişli RX 470 Kart'a sahibim dediğim şekilde çözdüm sorunu.
Aynı durumdayım sizinle monitörüm full hd vga girişli yeni sitemde ekran kartım MSİ RX 470 sistemi toplayınca görüntü alamamaktan endişe duyuyorum, aceba siz sorunu hangi parça ile çözdünüz var mı bir tavsiyeniz, hangi parça alınmalı, birde dönüştürücü ile görüntü kalitesi çok bozuluyor mu? İyi görüntü alabilmek için şu parçayı alın diye tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?
 
DVI-D to VGA dönüştürücü işi şansa kalmış bir iştir. Onun için aktif kaliteli bir dönüştürücü almanız gerekir ki yanında da biraz şans olmalı. HDMI to VGA Aktif dönüştürü kullanın.
 
Hocam şu alet işimi görür mü o vakit. Başka konularda hiç bir şekilde görüntü alınamadığından bahaedilince tedirgin oldum birde monitör masrafı çıkacak diye.
1492600766224.png
 
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı