RX 470 fanın çok ses yapması

Berat Arda61

Hectopat
MSI RX 470 ekran kartı kullanıyorum. Technopat'ın RX 470 GTA 5 testini izlediğimde fanların hızının 800-900 arası gittiğini gördüm fakat ben kendi bilgisayarımda test ettiğimde bu değer daha oyunun menüsünde yükleme yaparken 1500 oldu. (MSIAfterburner) sebebi ne olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sorun tespiti için işe öncelikle kasanızdaki hava akışının yeterli olup olmadığıyla başlayın. Tercihen ekran kartına paralel ve üstüne doğru üfleyen kaliteli bir fan şikayetinizi bitirebilir.

OC yaptıysanız ayarlarınızı kaydedip Afterburner'ı Varsayılan ayarları döndürmeyi deneyebilirsiniz.

MSI Gaming App yüklüyse "OC" modu yerine "Silent" moduna alabilirsiniz.

MSI RX 470 ekran kartı kullanıyorum. Technopat'ın RX 470 GTA 5 testini izlediğimde fanların hızının 800-900 arası gittiğini gördüm fakat ben kendi bilgisayarımda test ettiğimde bu değer daha oyunun menüsünde yükleme yaparken 1500 oldu. (MSIAfterburner) sebebi ne olabilir?
Bir de toz etkeni var. Bir tozlarına bakın.

Kasanın içi tam olarak böyle bir de ekran kartının sağ tarafında harddisk'in önünde var.

Dosya Ekleri

• 1511289308749.jpeg
    1511289308749.jpeg
    384,2 KB · Görüntüleme: 183
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı