A AhmetAsdemir Hectopat Katılım 8 Nisan 2015 Mesajlar 281 Makaleler 3 16 Ekim 2016 #1 Lol'de freesync açık iken bazen donuyor 1 saniyelik sonra devam ediyor. Oyun akıcılığı ile. FPS 75'e kitledim, ondan olabilir mi ? Eskiden yoktu, Alt Tab yapınca 1-2 saniye yine oyun donuyor sonra geliyor. Son düzenleyen: Moderatör: 16 Ekim 2016
Lol'de freesync açık iken bazen donuyor 1 saniyelik sonra devam ediyor. Oyun akıcılığı ile. FPS 75'e kitledim, ondan olabilir mi ? Eskiden yoktu, Alt Tab yapınca 1-2 saniye yine oyun donuyor sonra geliyor.
Mahir Koçak Megapat Katılım 14 Ağustos 2016 Mesajlar 526 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2016 #11 osmandk dedi: Zevk meselesi bana görede asus güzel [emoji3] Genişletmek için tıkla... ASUS da gayet güzel fakat MSI alamadığım için içimde kaldı Artı 0 Eksi
osmandk dedi: Zevk meselesi bana görede asus güzel [emoji3] Genişletmek için tıkla... ASUS da gayet güzel fakat MSI alamadığım için içimde kaldı
hayaksisheytan Hectopat Katılım 17 Eylül 2016 Mesajlar 233 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2016 #12 Bence de Asus. Dostum senin sorunun sanırsam mekanik diskten kaynaklı ssd varmı ona mı kurulu oyun bilemiyorum?lakin mekanik disk gibi gözüküyor. Artı 0 Eksi
Bence de Asus. Dostum senin sorunun sanırsam mekanik diskten kaynaklı ssd varmı ona mı kurulu oyun bilemiyorum?lakin mekanik disk gibi gözüküyor.