RX 470 FurMark testi değerleri nasıl?

Makaleler
1
Yer
Ankara
Daha fazla  
Merhabalar. Sabah bir konu açmıştım, ikinci el ekran kartı alırken nelere dikkat etmem gerektiği konusunda. FurMark testi yapıp kartın durumunu öğrenmem gerektiği söylendi. FurMark testlerini burada paylaşıp görüş almam da tavsiye edildi.
Sapphire değil de ASUS model bir RX 470 buldum. Testi ASUS modele yaptırdım. 14 dakikalık testin sonunda değerler şu şekilde:

Screenshot_2021-01-10-17-08-40-646_com.miui.gallery.jpg

Değerlerde bir anormallik var mı? Testi 8XMSAA'da yaptık. MSAA kapalı olarak da test yapılması gerekir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Fanları %100'lerde olmasına rağmen 82 dereceleri görmüş. Max ile Min FPS farkı az olması gerekiyor ama anormal bir fark var aralarında, ben olsam almazdım.
Tam ekran MSAA kapalı olarak yapmasını iste eğer alt tab yaptıysa Max FPS bu yüzden fazla olabilir bu yüzden kesinlikle tam ekran iste, termal macun bakımı yapıldı mı diye sor. Eğer yapılmadıysa sıcaklık bundan dolayı olabilir ama yapıldıysa hiç bulaşma.

Tam ekran MSAA kapalı olarak yapmasını iste eğer alt tab yaptıysa Max FPS bu yüzden fazla olabilir bu yüzden kesinlikle tam ekran iste, termal macun bakımı yapıldı mı diye sor. Eğer yapılmadıysa sıcaklık bundan dolayı olabilir ama yapıldıysa hiç bulaşma.
Testi görüntülü konuşarak yapmıştık hocam, bildirim geldi diye Alt + Tab yapmıştı. Dediğiniz gibi ondan olabilir. Bir de kullandığı kasa eski, sadece egzoz fanı olan bir kasa. Ben MSI 100R'da kullanacağım. Kasadan dolayı sıcaklık fazla olabilir. Termal macun değişimi de yapmamış.

Testi görüntülü konuşarak yapmıştık hocam, bildirim geldi diye Alt + Tab yapmıştı. Dediğiniz gibi ondan olabilir. Bir de kullandığı kasa eski, sadece egzoz fanı olan bir kasa. Ben MSI 100R'da kullanacağım. Kasadan dolayı sıcaklık fazla olabilir. Termal macun değişimi de yapmamış.
Hocam kasanın yan kapağını açsın o zaman, tekrardan FullScreen testi yapmasını iste 5dk kadar yeterli. Kaç senelik bir kart ve fiyat ne? Durumundan bahsedersen yardımcı olayım.

Hocam kasanın yan kapağını açsın o zaman, tekrardan FullScreen testi yapmasını iste 5dk kadar yeterli. Kaç senelik bir kart ve fiyat ne? Durumundan bahsedersen yardımcı olayım.
Kart iki senelikmiş, fiyat 850 TL hocam. Ama pazarlığı konuşmadık daha.

Kart iki senelikmiş, fiyat 850 TL hocam. Ama pazarlığı konuşmadık daha.
Asus dual modeli sanırım, dediğim gibi testleri tekrardan yaptırıp yollasın ona göre bakalım tekrardan. Kutu durumu nedir? Arka plakasının garanti etiketleri sökülmüş mü falan bunlara dikkat et.

Asus dual modeli sanırım, dediğim gibi testleri tekrardan yaptırıp yollasın ona göre bakalım tekrardan. Kutu durumu nedir? Arka plakasının garanti etiketleri sökülmüş mü falan bunlara dikkat et.
Evet model o. Kutusunun yırtıldığını ve attığını söyledi. Fatura duruyormuş. Arka plakadaki etiketler duruyor. İlk testi yaptıktan sonra yatacağını başka soracağın bir şey olursa ilerleyen saatlerde tekrar ara demişti. Testi yaptırdıktan sonra sizinle paylaşırım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı