WARTEX
Kilopat
rx 470'in altına düşmek istemiyorum hocam. Bütün oyunları yüksekte oyniyim diye bir takıntım yok. Günümüz oyunlarını oynatsın yeter diye düşünüyorum.Ekran kartı ne alacaksınız ?
rx 470'in altına düşmek istemiyorum hocam. Bütün oyunları yüksekte oyniyim diye bir takıntım yok. Günümüz oyunlarını oynatsın yeter diye düşünüyorum.Ekran kartı ne alacaksınız ?
Ben de RX 470 kullanıyorum hiçbir oyunda 60'ın altına düşmedim öyle diyim.rx 470'in altına düşmek istemiyorum hocam. Bütün oyunları yüksekte oyniyim diye bir takıntım yok. Günümüz oyunlarını oynatsın yeter diye düşünüyorum.
Saolun hocam.High power 500w alabilirsin. Bir nebze de olsa fiyat daha düşük olacaktır.
200 300 fazla verip 580 almak daha mantıklı galiba.Ben de RX 470 kullanıyorum hiçbir oyunda 60'ın altına düşmedim öyle diyim.
Tabiki daha mantıklı olur fakat güç kaynağı olarak yüksek almalısınız. RX 580 çok güç çekiyor.Saolun hocam.
200 300 fazla verip 580 almak daha mantıklı galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.