RX 470 İ5 6500 sistem toplama

mrtos

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sistemi vatandan toplamak zorundayım. Tanıdığım var o yüzden. Birde acaba bileşenler birbiriyle uyumlu mu? Bu kasaya bu bileşenler sığar mı ? Yada bu fiyata vatandan daha iyisini toplayabilir miyim? Birde acaba işlemcinin stok fanı yeterli mi?

Dosya Ekleri

• 32.png
    32.png
    35,1 KB · Görüntüleme: 77
Öncelikle stok fan yeterlidir. O kasayı sakın almayın. Frisby ve Everest markalı kasalardan uzak durun. Zalman, TT, Xigmatek, CM gibi bilindik markaların kasa ve güç kaynaklarını alın. Anakartınızı yükseltmeye çalışın. B150 çipsetli bir anakart almaya çalışın. Ekipmanları sonra da alabilirsin. Fakat dediğim şeyleri kesinlikle yapmalısın.

Öncelikle stok fan yeterlidir. O kasayı sakın almayın. Frisby ve Everest markalı kasalardan uzak durun. Zalman, TT, Xigmatek, CM gibi bilindik markaların kasa ve güç kaynaklarını alın. Anakartınızı yükseltmeye çalışın. B150 çipsetli bir anakart almaya çalışın. Ekipmanları sonra da alabilirsin. Fakat dediğim şeyleri kesinlikle yapmalısın.
Bazı kasalar güç kaynağı veriyor acaba direk o kasalardan alsam sorun olur mu?

Klasik olarak Zalman Z3 Plus önerebilirim. Ya da kasa + güzel bir güç kaynağı kombinasyonu yapabilirsiniz.
Kasa ve anakartı değiştirdim? Birde size birkaç sorum var. Acaba bu bileşenler birbiriyle uyumlu mu? Birde bu bileşenler bu kasaya sığarmı?

Dosya Ekleri

• 231.png
    231.png
    24,3 KB · Görüntüleme: 84
Kasa değişmemiş galiba :D Sistem uyumlu sıkıntı çıkmaz ayrıca kasaya sığmama gibi bir problem yaşamazsınız.
Ben biraz estetiğe önem veriyorum. Kasa ve güç kaynağım için bütçem 250 260 civarı belki 270.Eğer sizin bildiğiniz estetiği güzel bir kasa varsa dediğim fiyatta bana söyleyin lütfen:D

Kasayı istediğinizi alın kalitesiz kaliteli size kalmış. Fakat güç kaynağı konusunda dikkatli olmalısınız. En önemli parçalardan biridir. Size önerim olarak ; XIGMATEK ARES 1701 500W USB 3.0 MidT ATX SİYAH KASA bunu önerebilirim veya boş bir kasa alıp yanına VS450 güç kaynağını alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• 212.png
    212.png
    4 KB · Görüntüleme: 72
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı