RX 470 İçin 23-24" FreeSync Monitör Önerisi

Ichimaru

Hectopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
FreeSync destekli 23.5-24 inç boyutlarinda, MS farketmez. Çok pahali olmayan monitör tavsiyesi istiyorum ama boyutu büyük olursa sevinirim. Şimdiden tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tavsiyeniz için teşekkür ederim yalnız biraz daha ucuz moddeler varsa benim için daha iyi olur

Birde ben curved monitör almak istemiyorum nedeni daha pahalı olması eğer yalnis biliyorsam affedin

@ÖzgürS Önerdiğim VX2257-mhd Free Sync monitör ile sizin önerdiğiniz 21,5' AOC arasında kaldım. AOC'un kontrastı yüksek. Hepsiburada'da 25TL gibi bir fark var. Hangisi tercih edilmeli. Bende RX 480'li bir sistem alacağım ve monitörü, aldıktan 1-1,5 ay sonra almayı planlıyorum.

@ÖzgürS Önerdiğim VX2257-mhd Free Sync monitör ile sizin önerdiğiniz 21,5' AOC arasında kaldım. AOC'un kontrastı yüksek. Hepsiburada'da 25TL gibi bir fark var. Hangisi tercih edilmeli. Bende RX 480'li bir sistem alacağım ve monitörü, aldıktan 1-1,5 ay sonra almayı planlıyorum.
Tabi ki, AOC'nin G2260VQ6 modelinin tasarımı, panel kalitesi, fiyatı ve sahip olduğu bazı fazladan sertifikalar onu daha iyi yapıyor.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı