PSU olarak bu ürünü alabilirsin.
High Power 600W 85+ Bronze 45A Single Rail Aktif PFC Siyah Fiyatı
Harbi çok güldümCPU denmiş PSU değil.Sen iyisimi git yüzünü yıka.
![]()
CPU denmiş PSU değil.Sen iyisimi git yüzünü yıka.
![]()
Harbi çok güldümoluyor öyle arada..
Ben RX 470 ve FX 8350 kullanıyorum. Hiç kuşkun olmasın gayet uyumlu ikililer.Herhangi bir performans problemi söz konusu değil kesinlikle.(Gerek tekli gerekse de çoklu oyuncu modunda) Aksine konuşanları ciddiye almamakta yarar var.
Fakat bu zamanda ( sıfır olarak) FX8350 almanın pek mantığı kalmadı.İkinci ellere yönelebilirsin.
Ayrıca sisteminizi 16GB ta çıkarmakta da yarar var.Zira yeni nesil oyunlarda 8GB ram darboğaz oluşturacaktır.
Bence de gayet mantıklı olur. Dediğim gibi FX8350 yarı yolda bırakacak bir işlemci değil kesinlikle.
Öyleyse 8350 alıp 2-3 sene idare edip daha sonra temiz bir yeni nesil sistem toplarım. Bence güzel fikir. Ancak şu an 16 GB RAM yükseltebilir miyim bilmiyorum. Ayrıca 2x4 kullanıyorum yanına bir 2x4 daha koyarsam çalışır mı? Teşekkürler cevabınız için.
Aynı Mhz ve Cl değerlerine sahip RAM alınırsa sorun yaşanmaz.
Bence de gayet mantıklı olur. Dediğim gibi FX8350 yarı yolda bırakacak bir işlemci değil kesinlikle.
Sorunuza gelecek olursam 2x4 koyarak 16 GB a yükseltebilirsiniz.Ama birebir aynı ramlara sahip olmanız gerekiyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.