- Makaleler
- 110
Dedimya 400 TL ise alınır. BEn bilgi amaçlı dedim. Sıfırı 900 TL'ye yakın o monitörün. 
Şiddetle bu monitörü tavsiye ederim..
Evet fark ettiriyor. Çok ucuza böyle bir nimet varken bence kullan derim. Ama o monitörü de 400 TL gibi bir fiyata alma gibi imkanın var. @Silinen üye @SideWinder @Barış Tolon siz ne diyorsunuz?
400 TL ye alınabilir. Ama dikkat edin, 1 Ms olması yanıltmasın. FPS değil RTS monitörü. BEnim de almayı düşündüğüm ve mağzada denediğim bir monitör. Siyahları gri tonlarında gösteriyor.
Dedimya 400 TL ise alınır. BEn bilgi amaçlı dedim. Sıfırı 900 TL'ye yakın o monitörün.![]()
Maalesef pek yok. Zira paneli öyle. Hayırlı olsun.Arkadaşlar monitörü 350 liraya kadar indirip aldım geldim taktım eve. eski monitörümü de 2. ekran yaptım. monitörde fiziksel hiçbir sorun yok. gayet iyi. piksel testi yaptım gayet sorunsuz. fakat tek sıkıntı eski ekranı 2. ekran yaptım demiştim ya. Renkler farklı. bu ekrandaki renkler daha farklı beyaz tam beyaz değil mesela. renk farkları var. Bunu düzeltme şansım var mı? bilgili olanları etiketler misiniz lütefn
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.